GALERIE FOTO. Beyonce, regina animalelor! Cântăreaţa va juca în „The Lion King”

Filon Stan   
în Galerie foto
02/11/2017, 12:04
GALERIE FOTO. Beyonce, regina animalelor! Cântăreaţa va juca în „The Lion King” GALERIE FOTO

Beyonce va fi regina animalelor! Îndrăgita cântăreaţa americană a confirmat că va fi vocea leoaicei Nala, alături de Donald Glover care va fi Simba, în „Regele leu/ The Lion King”, produs de compania Disney, informează BBC. Beyonce a făcutanunţul pe reţeaua de socializare Facebook. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Ceilalţi actori din film vor fi Chiwetel Ejiofor în rolul lui Scar şi Seth Rogan – Pumba mistreţul. James Earl Jones  va fi Mufasa, ca şi în filmul original din 1994. Actorul britanic John Oliver a fost distribuit în rolul Zazu, tucanul a cărui voce era a lui Rowan Atkinson în primul film. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Beyonce joacă în The Lion King! Pelicula va fi lansată în iulie 2019

Filmul este conceput pe aceleaşi replici ca un alt remake „Cartea Junglei/ The Jungle Book”, în care de asemenea au jucat actori cunoscuţi şi pentru care a fost folosită tehnologie de ultimă oră în realizarea animalelor.

Pelicula va fi lansată în iulie 2019 şi va fi regizată de Jon Favreau. Într-un comunicat, el a spus: „Este visul regizorului de a aduna o echipă talentată ca aceasta pentru a da viaţă acestei poveşti”.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră ca solistă principală a grupului feminin Destiny’s Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×