GALERIE FOTO. Beyonce, regina animalelor! Cântăreaţa va juca în „The Lion King”

Filon Stan  
înGalerie foto
02/11/2017, 12:04
GALERIE FOTO. Beyonce, regina animalelor! Cântăreaţa va juca în „The Lion King”GALERIE FOTO

Beyonce va fi regina animalelor! Îndrăgita cântăreaţa americană a confirmat că va fi vocea leoaicei Nala, alături de Donald Glover care va fi Simba, în „Regele leu/ The Lion King”, produs de compania Disney, informează BBC. Beyonce a făcutanunţul pe reţeaua de socializare Facebook. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Ceilalţi actori din film vor fi Chiwetel Ejiofor în rolul lui Scar şi Seth Rogan – Pumba mistreţul. James Earl Jones  va fi Mufasa, ca şi în filmul original din 1994. Actorul britanic John Oliver a fost distribuit în rolul Zazu, tucanul a cărui voce era a lui Rowan Atkinson în primul film. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Beyonce joacă în The Lion King! Pelicula va fi lansată în iulie 2019

Filmul este conceput pe aceleaşi replici ca un alt remake „Cartea Junglei/ The Jungle Book”, în care de asemenea au jucat actori cunoscuţi şi pentru care a fost folosită tehnologie de ultimă oră în realizarea animalelor.

Pelicula va fi lansată în iulie 2019 şi va fi regizată de Jon Favreau. Într-un comunicat, el a spus: „Este visul regizorului de a aduna o echipă talentată ca aceasta pentru a da viaţă acestei poveşti”.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră ca solistă principală a grupului feminin Destiny’s Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×