Beyonce e în culmea fericirii! E gravidă în patru luni cu al doilea copil

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/01/2016, 15:07
Beyonce e în culmea fericirii! E gravidă în patru luni cu al doilea copil

Celebra artistă a fost extrem de tristă în ultimii ani pentru că nu a reuşit să îi facă fiicei sale, Blue Ivy Carter (4 ani), un frăţior. În ciuda tuturor încercărilor, Beyonce nu a reuşit să mai rămână gravidă. Însă, chiar când şi-a pierdut speranţa, minunea s-a întâmplat. Aceasta este însărcinată cu al doilea copil.

Revista americană Life & Style susţine că sarcina artistei e deja destul de avansată, fiind în luna a patra. „Bey este însărcinată. Visul ei, în sfârşit, s-a împlinit”, a declarat un prieten al cântăreţei. Cu toate acestea, Beyonce a încercat să-şi ascundă burtica de gravidă în tot acest timp, purtând haine extrem de largi. Frumoasa cântăreaţă nu a vrut să anunţe oficial că îl face pe Jay-Z tată pentru a doua oară, până nu a fost eliminiat orice risc de a pierde sarcina. Acum, fiind în a patra lună de sarcină, va face în curând anunţul, cu atât mai mult cu cât luna viitoare va urca pe scenă alături de trupa britanică Coldplay la gala Super Bowl 2016.

Potrivit presei americane, Coldplay şi Beyonce ar urma să interpreteze o versiune live a piesei “Hymn for the Weekend”, un single de pe cel mai recent album al grupului britanic, intitulat “A Head Full of Dreams”, pe care apare şi vedeta americană.

Nu va fi pentru prima dată când Beyonce va cânta la Super Bowl. În 2013, ea a susţinut propriul concert în pauza acelui meci de fotbal american, iar show-ul său a inclus şi un moment-surpriză, ce a constat în reunirea pe scenă a grupului Destiny’s Child.

Beyonce şi Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista şi-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soţ. Din 2005, cei doi au început să se afişeze împreună, iar în 2008 şi-au oficializat relaţia prin căsătorie. Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relaţie, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×