Betty, fiica lui Florin Salam, a vorbit pentru prima dată de operațiile estetice. Ce spune despre acidul hialuronic

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
11/05/2020, 23:10
Betty, fiica lui Florin Salam, a vorbit pentru prima dată de operațiile estetice. Ce spune despre acidul hialuronic
Betty, fiica lui Florin Salam, a vorbit pentru prima dată de operațiile estetice

Betty, fiica lui Florin Salam, a vorbit despre operațiile estetice și despre ajustarea buzelor cu acid hialuronic. Artista este foarte apreciată, mai ales în mediul online unde primește mii de like-uri de la urmăritori.

Ce spune Betty, fiica lui Florin Salam, despre operațiile estetice

Betty, fata lui Florin Salam, este foarte frumoasă și se bucură de trăsături foarte bine conturate, motiv pentru care, nu puține au fost dățile în care a fost întrebată dacă a trecut pe la medicul estetician.

„Ai acid în buze? Dacă da, unde l-ai pus? Am foarte mare încredere în recomandările tale”, a întrebat-o una dintre urmăritoarele de pe Instagram.

Răspunsul lui Betty a venit imediat: „Nu am acid în buze”. 

Betty și Cătălin s-au căsătorit în iunie 2018

Betty avea doar 17 ani când a spus „Da” în fața Stării Civile. și a devenit oficial soția lui Cătălin Vișănescu. Cei doi au un băiețel, Matthias Ștefan, dar, cel mai probabil, o să vină și o fată, după cum anunța artista.

De la nuntă lui Betty nu a lipsit nimic. De la meniuri de fițe, băuturi de lux, ținute extravagante, aranjamente florale care mai de care mai costisitoare, toate au fost puse la punct în cel mai mic amănunt.

Pe când Matthias Ștefan avea nouă luni, fiica lui Florin Salam a mărturisit că își mai dorește un moștenitor, dar peste vreo cinci ani.

Batty a ales pentru băiatul ei al doilea prenume Ștefan, în memoria celei care i-a dat viață. Pe mama ei a chemat-o Ștefania și s-a stins din viață în urmă cu 11 ani, în urma unei maladii cumplite. Pe atunci, Betty avea doar opt ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×