Bendeac? Care Bendeac? Roxana Vancea a făcut publică NOUA RELAŢIE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2016, 00:04
Bendeac? Care Bendeac? Roxana Vancea a făcut publică NOUA RELAŢIE! GALERIE FOTO

Roxana Vancea a postat miercuri dupa amiaza o imagine de infarct, iar aceasta a fost apreciata de prietenii ei virtuali. Bruneta se saruta cu o femeie foarte cunoscuta in lumea buna a Capitalei si se simte de minune in compania acesteia.

Prietena lui Mihai Bendeac a facut de ceva timp o pasiune pentru Iulia Elena Avasiloei, antrenoarea ei de fitness, iar cele doua s-au pozat de mai multe ori in ipostaze fierbinti. Marti, Vancea a recidivat si a facut publica inca o fotografie in care este in tandreturi cu Iulia, un fotomodel care a aparut in mai multe pictoriale de fitness. Roxana sta pe spate, iar antrenoarea ei de fitness se apropie de ea si o saruta.

La scurt timp dupa ce poza a fost facut publica, prietenii virtuali au inceput sa dea like si sa comenteze. Le-au spus celor doua ce bine arata si cat de sexy sunt, iar unii au mers chiar mai departe. Au vrut sa le cunoasca mai bine, insa nici Vancea, nici Iulia, nu au raspuns.

„Imi plac femeile”

Vancea a recunoscut recent ca ii plac femeile si ca se simte atrasa de Andreea Mantea, careia i-a facut avansuri Andreei Mantea. „Andreea, sa nu te indragostesti de mine. Nu vreau sa fiu tatic. Esti o femeie frumoasa si imi place de tine. Daca as saruta-o? Da, dar sa stinga fetele mele televizorul. Pot sa spun ca imi plac femeile si cred ca am vreo trei cu care m-am sarutat pana acum. Chiar am avut si o relatie cu o fata, dar m-a parasit.„, a spus Vancea. (B.G.)

Sursa: cancan.ro 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×