Bendeac a anunţat cu ce post TV a bătut palma!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
20/02/2014, 08:34
Bendeac a anunţat cu ce post TV a bătut palma! GALERIE FOTO

După trei luni de pauză, Mihai Bendeac şi-a anunţat marea revenire pe micul ecran. Noua televiziune pe care va putea fi văzut actorul este tocmai postul TV la care Bendeac a debutat şi a devenit celebru: Prima TV.

Marţi, Bendeac şi-a anunţat fanii, prin intermediul unei reţele de socializare, că este foarte aproape să bată palma cu un post de televiziune.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Există şanse importante ca mîine să va pot anunţa ce televiziune achiziţionează show-urile mele pentru anul 2014. Este vorba despre două ediţii speciale de comedie în această primăvară, o serie de apariţii în show-uri de parodie în toamna şi, posibil, un talent show revoluţionar”, a scris actorul pe Facebook, conform cancan.ro.

Mihai Bendeac s-a ţinut de cuvînt şi miercuri seara, pe aceeaşi reţea de socializare, Mihai Bendeac a făcut marele anunţ. Este vorba despre o fotografie şi de următorul mesaj, cu subînţeles: „Uneori, în viaţă, te întorci la PRIMA iubire…„.

61470252

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×