Bella Santiago este caștigătoarea X Factor 2018

Maria Cristina   
în Stiri mondene
24/12/2018, 00:26
Bella Santiago este caștigătoarea X Factor 2018

Marea câștigătoare a concursului muzical X Factor este Bella Santiago, o filipineză extrem de frumoasă și talentată, care a venit în România din 2016.

Bella Santiago s-a luptat cu Doinița Ioniță, Cristian Moldovan și Ioana Bulgaru în marea finală de la X Factor sezonul 8. În prima parte a emisiunii au fost eliminați Cristian Moldovan și Doinița Ioniță, iar ea și Ioana au rămas să se dueleze pentru ultima dată.

Bella Santiago și Ioana Bulgaru, marile finaliste de la X Factor

Bella Santiago s-a luptat în marea finala cu Ioana Bulgaru. Cele două au mai cântat câte o piesă, iar publicul a ales câștigătoare. Filipineza a câștigat inimile românilor și a devenit marea câștigătoare de la X Factor 2018.

„Este posibil ca Ioana Bulgaru să câștige X Factor. N-am auzit în viata mea o voce ca a ei și o atitudine ca a ei”, spunea Ștefan Bănică Jr., despre Ioana Bulgaru.

Bella Santiago a câștigat inima românilor! A fost favorita pe rețelele de socializare

Filipineza cântă în cadrul trupei Jukebox și a mai participat la Eurovision 2018 și la Românii au talent. ”Am venit înRomânia în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup”, mărturisea Bella Santiago pentru adevărul.ro.

 

Finala X Factor, sezonul 8. Bella Santiago este marea favorită
Bella Santiago cântă alături de trupa Jukebox

 

Bella Santiago își dorea să câștige banii pentru mama și fiica ei

Visul meu în viață este să fac bani pentru mama și pentru fetița mea. Să-i dau pentru mâncare, să fie altfel viața lor. Nu mi-am mai văzut copilul de doi ani. Fac totul pentru ele, să le ofer ceea ce nu au. Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat vocea asta, așa pot câștiga bani pentru fetița mea”, a declarat câștigătoarea X Factor.

Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da”, mai adaugă Bella.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×