Becali DIVORŢEAZĂ! Soţia îl ajută în arest, dar e decisă să îl părăsească! A depus actele

Adrian Dumitru   
în Hotnews
15/03/2015, 23:00
Becali DIVORŢEAZĂ! Soţia îl ajută în arest, dar e decisă să îl părăsească! A depus actele GALERIE FOTO

A decis sa divorteze si a parasit Romania, satula de atatea scandaluri. Insa, de curand, sotia lui Giovani Becali a decis sa se intoarca in tara si sa se ocupe de o parte din afacerile impresarului. Stella Becali a mers si sa il vada pe fostul sot, dar l-a anuntat ca nu va renunta la divort!

Ultimă ORĂ! E FARA PRECEDENT!!! Putin a dat ORDIN! E ALERTĂ MAXIMĂ!! Ce se intampla LA GRANITE!!!

S-au cunoscut in urma cu mai bine de 20 de ani la Paris, s-au indragostit la prima vedere, iar de atunci au ramas de nedespartit. La scurt timp, Giovani Becali, care pe atunci era un om cu un statut financiar mediu, si columbianca Stella s-au casatorit in Danemarca si au devenit parintii unei fete, Pamela. De atunci, totul a mers ca pe roate pentru faimosul impresar.

ACUM!!! SOC LA VATICAN!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA AL PAPEI!!! SE RETRAGE!? „DUMNEZEU…”

A facut bani pe banda rulanta, iar sotia i-a mai nascut doua fete. Desi a fost mereu un atentia presei, Giovani a facut mereu tot posibilul sa isi protejeze partenera, care nu si-a dorit sa fie persoana publica.

VIDEO!!! CALIFICARE IN LACRIMI A SIMONEI HALEP IN ACEASTA DIMINEATA!!! VEZI REZUMATUL!!!

Desi pana si apropiatii credeau ca ei sunt o familie fericita, in 2008, Stella Becali a bagat divort de impresar, pe care l-a acuzat de infidelitate si de faptul ca nu da zile intregi pe acasa si nici nu raspunde la telefon.

Nu l-a putut abandona la greu!

GALERIE FOTO INCENDIARA!!! ASTA E AMANTA LUI BORCEA!!! L-A TERMINAT IN PUSCARIE!!!

Insa, atunci, omul de afaceri a reusit sa o faca pe sotia lui sa mai dea o sansa casniciei lor. La inceputul anului trecut, insa, Stella a depus o alta cerere de divort, invocand aceleasi motive ca si la primul.

ATENTIE!!! SE SCHIMBA ORA!!! TRECEM LA ORA DE VARA!!!

Insa, dupa ce Giovani Becali a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare in „Dosarul Transferurilor”, ea si-a suspendar cererea, pana ii reyolva problemele lui Giovanni. Iar in luna octombrie 2014 a decis sa plece din tara, saturandu-se sa fie in centrul atentiei. Insa, in urma cu mai bine de o luna, femeia de afaceri a luat o hotarare surprinzatoare:

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

„A decis ca nu il poate lasa pe Giovani chiar acum, la ananghie, dupa 25 de ani de casnicie. Au trei copii impreuna. Ea a mers sa negocieze pentru o datorie a impresarului si a preluat o parte din afacerile acestuia. Ba, mai mult, a mers si sa il viziteze, se preocupa de starea lui”, a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro.

IUBITUL Mihaelei Rădulescu, ACUZAT de evaziune fiscală

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×