Vocea Pro Tv, Bebe Cotimanis, prins cu amanta! Sotia lui a plecat imediat din ţară!

Filon Stan   
în Galerie foto
06/02/2018, 17:22
Vocea Pro Tv, Bebe Cotimanis, prins cu amanta! Sotia lui a plecat imediat din ţară! GALERIE FOTO

Bebe Cotimanis, în vârstă de 62 de ani, se pare că şi-a uitat soţia! Presa l-a surprins alături de tânăra cu care are o relaţie de mai mult timp. Actorul pare îndrăgostit lulea de colega sa de scenă, Iulia Dumitru, deşi are acasă o soţie cu care are o relaţie de 17 ani! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi au fost văzuţi în tandreţuri şi nu mai încape nicio urmă de îndoială că între ei este o poveste de dragoste. Soţia actorului, Florina Mărcuţă, în vârstă de 49 de ani, a ales să se consoleze şi ea cu o vacanţă.

Bebe Cotimanis, fotografiat alături de amantă!

În timp ce Bebe Cotimanis îşi trăieşte povestea de dragoste în văzul tuturor, Florina Mărcuţă şi-a dorit discreţie, aşa că a plecat din ţară. Make-up artistul se află într-o vacanţă în Spania, alături de o prietenă. Soţia lui Bebe Cotimanis a publicat imagini din vacanţă, pe pagina ei de Facebook. Evident, nici urmă de soţul ei, care îşi petrece timpul acum cu actriţa Iulia Dumitru. 

Ultima vacanţă a făcut-o cu familia lui, în formulă completă, alături de cei doi copii , Adela şi Matei, acum câteva luni. La vremea aceea, Florina îl numea „omul meu iubit” şi părea mai fericită ca niciodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×