Cât te ţine bateria noului iPhoneX, dar şi ce memorie RAM are!

Filon Stan   
în Galerie foto
29/09/2017, 13:27
Cât te ţine bateria noului iPhoneX, dar şi ce memorie RAM are! GALERIE FOTO

Am aflat cât te va ţine bateria noului iPhone X, dar şi ce memorie RAM va avea. Ultima apariţie Apple urmează fie pus în vânzare în luna noiembrie a anului în curs, după cum a anunţat gigantul american. Un document obţinut de OnLeaks cu certificarea TENNA oferă noi detalii despre iPhone X. Astfel, aflăm specificaţii care nu au fost încă anunţate de Apple, despre memoria RAM şi capacitatea bateriei.

Steve Hemmerstoffer de la OnLeaks a scris pe Twitter că, potrivit documentului, iPhone X va avea 3GB de RAM (la fel ca iPhone 8 Plus) şi o baterie de 2,716 mAh. Prin urmare, bateria este ceva mai mare decât cea de la iPhone 8 Plus, care are numai 2.675 mAh. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bateria iPhoneX, va ţine mai mult cu două ore decât cea de la iPhone7

Totuşi, recordul pentru cea mai mare capacitate a unei baterii de iPhone rămâne deţinut de modelele anterioare, iPhone 7 Plus (2.900 mAh) si 6 Plus (2.915 mAh). Cu toate acestea, conducerea Apple a anunţat în cadrul evenimentului de prezentare că iPhone X va avea o baterie care va rezista cu două ore mai mult decât cea de la iPhone 7. Este posibil ca performanta mai bună să fie asigurată de ecranul OLED, care va consuma mai puţină energie decât un LCD.

Pe 13 septembrie, Apple a organizat un eveniment special unde a făcut cele mai importante anunţuri ale toamnei. Compania a prezentat publicului noile telefoane iPhone 8 şi iPhone 8 Plus alături de un nou model de top iPhone X, Apple Watch, un încărcător wireless dar şi un model mai performant Apple TV.

iPhone X  ar trebui să fie pus în vânzare în luna noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×