Incredibil! Bateria iPhone 8 se umflă ca biscuiţii! Telefoanele vin deja sparte. GALERIE FOTO

Filon Stan  
înGalerie foto
09/10/2017, 00:07
Incredibil! Bateria iPhone 8 se umflă ca biscuiţii! Telefoanele vin deja sparte. GALERIE FOTOGALERIE FOTO

Din ce în ce mai mulţi fani iPhone se declară dezamăgiţi de mult aşteptatul Iphone 8. Au apărut deja reclamaţii că noul Iphone 8 soseşte adeseori cu ecranul desfăcut din cauza umflării bateriilor. Cu toate acestea, nici un model nu a explodat până în clipa de faţă.

Primele unităţi de iPhone 8 Plus cu probleme au fost raportate în Taiwan şi Japonia, telefoanele începând să se umfle după conectarea la încărcătorul de priză. Alte unităţi au fost livrate cu bateria deja umflată în pachet, înainte de a fi pornit telefonul. La o privire rapidă, bateria pare să crească în dimensiuni, lucru care s-a întâmplat şi în cazul lui Galaxy Note7 în anumite situaţii, însă din fericire, acumulatorul nu explodează şi nu ia foc. Cel puţin, până acum. De asemenea, telefonul nu este deteriorat în alt fel. Ecranul nu se sparge, însă garantat, telefonul pierde rezistenţa la apă, chiar şi în cazul schimbării acumulatorului într-un service. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bateria iPhone 8 cu probleme vine de la Samsung

Se pare însă că problemele noului iPhone 8 Plus au o oarecare legătură cu problemele lui Galaxy Note7. Apple foloseşte pentru noile iPhone-uri acumulatori de la doi producători: Samsung DSI şi LG Chem. Unităţile afectate par a fi din lotul care beneficiază de baterii produse de Samsung. Faptul că acestea sunt produse de Samsung este probabil şi motivul pentru care nu explodează, întrucât compania a modificat procesul de fabricaţie pentru a evita astfel de evenimente în viitor.

Cu siguranţă însă, Apple va înlocui unităţile afectate, iar clienţii vor primi unităţi noi. Dacă această problemă se extinde, Apple va chema în service unităţile din aceste lot-uri pentru a fi înlocuite înainte ca efectele negative să apară.

Sursă: go4it.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×