VIDEO! Senator bătut la TV! Scene incredibile pe platoul emisiunii

Filon Stan   
în Hotnews
14/09/2017, 10:41
VIDEO! Senator bătut la TV! Scene incredibile pe platoul emisiunii

Dezbatere încinsă pe teme politice la B1 Tv, asezonată cu lovituri de pumni şi picioare! Sociologul Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goţiu. După ce s-au contrat în timpul unei emisiuni, când parlamentarul l-a făcut în repetate rânduri pe Palada „nesimţit” pentru că îl întrerupe, a venit pauza publicitară. Atunci senatorul a fost atacat de sociolog. Imaginile din studioul B1 arată privirile îngrozite ale Nadiei Ciurlin, moderatoarea TV care a asistat neputincioasă la incident.

Aşa cum se poate vedea şi în imagini, panica s-a instalat în platoul B1, pentru că nimeni nu se aştepta la o asemenea reacţie la TV. Potrivit lui Goţiu, conflictul a pornit după ce senatorul i-ar fi spus lui Mirel Palada că are un comportament lipsit de bun simţ. Prezentatoarea emisiunii unde a avut loc incidentul odios, a scris pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat evenimentele, susţinând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Bătaie la TV! „Agresivitatea verbală şi chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei”

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goţiu, pe motiv că e o dovadă de nesimţire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament şi observ că agresivitatea verbală şi chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni – vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru el, iar pe Mirel Palada nu îl veţi mai vedea în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

Mihai Goţiu şi-a revenit, după ce a fost „şifonat” destul de serios în platoul postului de televiziune B1 TV. Senatorul a apărut în emisiunea lui Radu Banciu, susţinând că deşi a primit un pumn în gură, este în regulă, dar se va duce la IML şi va face lui Paladă plângere la poliţie pentru agresiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×