VIDEO. Bătaie generală la un meci din Liga a 5-a! Un microbist a intrat pe teren cu sabia! Doi oameni, la spital!

Filon Stan   
în Fotbal intern
03/10/2017, 15:21
VIDEO. Bătaie generală la un meci din Liga a 5-a! Un microbist a intrat pe teren cu sabia! Doi oameni, la spital!

Un microbist a intrat pe terenul de fotbal cu sabia şi a început să lovească în stânga şi-n dreapta! S-a întâmplat la un meci din liga a 5-a din judeţul Dâmboviţa!

Meciul dintre Steagu Roşu şi Unirea Slobozia Moară a fost unul cu tensiune. Jucătorii s-au luat la bătaie pe teren, când mai erau 10 minute de joc. În bătaia generală au intervenit chiar şi spectatorii. unul dintre microbiştii aflaţi pe marginea terenului a intrat s-a aruncat şi el în luptă, însă nu cu mâna goală. bărbatul era înarmat cu o sabie. acesta a folosit sabia din plin. Unul dintre cei loviţi de mânia bărbatului este Cornel Iacob, oficial al clubului Unirea Slobozia Moară. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bătaia generală s-a soldat cu două victime

La faţa locului a apărut şi Poliţia. A fost nevoie de patru oameni ai legii pentru a-l pune la pământ pe agresor. Potrivit IPJ Dâmboviţa agresorul este un tânăr de 27 de ani care ar fi lovit alţi doi bărbaţi. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere (un geam al unui autoturism), tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase.

În urma altercaţiei, două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Una dintre victime este Cornel Iacob, oficial al clubului Unirea Slobozia Moară. În urma loviturilor primite acesta s-a ales cu tăieturi în zona capului, arcada spartă şi coaste fisurate, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Haosul declanşat la terenul din Colacu l-a determinat pe antrenorul Vasile Niţă să declare că e decis să retragă Steagu Roşu din campionat. „Sunt în fotbal de 43 de ani, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. La scorul de 2-1 pentru Unirea, căpitanul echipei mele, Ionescu a scăpat singur a driblat portarul advers şi a dat gol. În acel moment tuşierul a semnalizat offside şi a început scandalul. Unul dintre fundaşii lor l-a lovit pe Ionescu cu pumnul, iar jucătorul meu i-a dat în genunchi adversarului. După a început un scandal mostru între jucătorii ambelor echipe, lucru care m-a depăşit total”, spune antrenorul.

Emil Tudor, preşedintele AJF Dâmboviţa, a lăsat de înţeles că se vor lua măsuri drastice dacă se adevereşte că totul va fi aşa cum a apărut în presă. “Până când nu o să citesc raportul de arbitraj nu pot spune prea multe. După ce voi citi raportul o să vedem ce este de făcut. Joi după analiza Comisiei de Competiţii şi Disciplină vom ştii cu exactitate ce s-a întâmplat. Vom lua măsuri drastice dacă se adevereşte tot ce s-a întâmplat acolo. Nici mie nu-mi vine a crede ce s-a întâmplat”, a precizat Emil Tudor pentru dbonline.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×