Bătaie cu scaune în noaptea dintre ani! Imaginile din Vâlcea fac înconjurul internetului!

Filon Stan   
în Video
02/01/2018, 13:13
Bătaie cu scaune în noaptea dintre ani! Imaginile din Vâlcea fac înconjurul internetului!

Petrecere cu scandal în noaptea dintre ani! Au zburat scaune, mese şi s-au folosit toate obiectele contondente care le-au picat în mână petrecăreţilor! Ceea ce trebuia să fie o noapte de distracţie pentru sute de vâlceni, organizată la restaurantul unui hotel din municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a transformat într-un coşmar. Asta pentru că petrecerea a fost stricată la un moment dat de o încăierare între mai multe persoane.

Incidentul a avut loc în noaptea dintre ani, în jurul orei 04.00, atunci când un participant i-a solicitat DJ-ului să pună manele. Acestuia i s-a explicat cu politeţe faptul că trebuie respectaţi toţi participanţii la eveniment şi că aceştia nu-şi doresc să asculte respectivul stil muzical. Din acest moment, individul respectiv a devenit violent, lovindu-l prima dată pe prietenul fiicei patronului, care a şi ajuns la spital ulterior, scrie gazetavalceana.ro.

Bătaie cu scaune în noaptea dintre ani, în Vâlcea! Imaginile au ajuns la poliţişti!

Martorii spun că în restaurant s-au împărţit scaune în cap, pumni şi picioare, iar apoi scandalul s-a mutat afară, în curtea hotelului, până în momentul în care au intervenţit mascaţii de la Jandarmeria Vâlcea, care au aplanat conflictul.

Scandalul a fost aplanat în cele din urmă de jandarmii din cadrul Jandarmeriei Vâlcea, iar ulterior la faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au înregistrat dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×