Bătaie ca-n filme într-un liceu din Botoșani! Două eleve de clasa a IX-a și-au agresat o colegă. VIDEO

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/03/2020, 12:52
Bătaie ca-n filme într-un liceu din Botoșani! Două eleve de clasa a IX-a și-au agresat o colegă. VIDEO GALERIE FOTO
Trei fete s-au bătut într-un liceu. Sursa foto - captură youtube

Bătaie ca-n filme într-un liceu din Botoșani acolo unde trei eleve de 15 ani au fost amendate cu câte 500 de lei, de către poliţiştii din oraș. Acestea s-au bătut în interiorul unei instituţii de învăţământ, scena fiind filmată şi postată pe reţele sociale.

Bătaie ca-n filme într-un liceu din Botoșani!

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, pe data de 2 martie, Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată de directorul unei instituţii de învăţământ din localitate cu privire la faptul că în incinta acesteia a avut loc o altercaţie.

“Din cercetările efectuate s-a stabilit că trei eleve de 15 ani s-au agresat reciproc pe fondul unui conflict spontan.

Două eleve de clasa a IX-a și-au agresat o colegă

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cele trei fiind sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare pentru provocare de scandal”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.

“Acest gen de incidente știrbesc învățământul botoșănean. Este regretabil faptul că restul copiilor, în loc să aplaneze situația, au flimat”,a transmis Gabriel Hîrtie, inspectorul școlar general al județului Botoșani

Potrivit reprezentantului ISG Botosani, cele două fetele nu se află la prima abatere, acestea fiind incluse deja în programe de consiliere. Hîrtie atrage însă atenția că „măsurile școlii trebuie susținute și de familie”, a mai spus Gabriel Hîrtie

Întrebat care sunt măsurile de protecție în unitatea de învățământ unde a avut loc incidental, Hîrtie a răspuns că există pază în curtea școlii și serviciu pe școală realizat de cadrele didactice.

Vă reamintim că două fete de clasa a IX-a s-au luat la bătaie în sala de clasă, în timp ce colegii lor stăteau pe margine și le încurajau să se lovească.

Mai mult decât atât, una dintre eleve a leșinat din cauza loviturilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×