Bătaie ca în filme la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Baia Mare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/04/2015, 15:28
Bătaie ca în filme la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Baia Mare

Bătăile pe holurile spitalelor din România par să fi devenit ceva obişnuit, cel mai recent eveniment de acest gen având loc astăzi la Baia Mare. Astfel, doi fraţi care s-au înjunghiat în plină stradă în această dimineaţă, şi-au continuat răfuiala şi pe holul Unităţii de Primiri Urgenţe, sub privirele şocate ale pacienţilor şi cadrelor medicale.

Doi fraţi au ajuns astăzi la Unitatea de Primiri Urgene cu plăgi înjunghiate la nivelul urechii, gâtului şi a spatelui, după ce s-au înjunghiat reciproc, într-un scandal ce a avut loc pe stradă, relatează actualmm.ro..

În timp ce medicii le acordau îngrijiri medicale, soţia bărbatului înjunghiat în spate, care fusese internată cu o seară după ce ar fi fost agresată chiar de fratele acestuia, a venit la UPU, iar scânteia scandalului dintre cei doi fraţi s-a reaprins instantaneu. Stârnit de urletele şi înjurăturile soţiei, bărbatul a sărit de pe targă şi a început să se bată cu fratele lui.

Sub privirile şocate ale medicilor şi pacienţilor, cei doi şi-au împărţit pumni şi picioare, paznicii şi cadrele medicale sărind apoi să-i despartă. Din cauza rănilor, bărbatul înjunghiat în spate a căzut la un moment dat în holul unităţii, fiind apoi luat de medici şi dus cu targa spre a fi tratat.

La faţa locului au sosit şi echipaje ale jandarmeriei şi poliţiei.

“Toate mi le-au aruncat pe jos. Eram singura aici şi unul dintre ei a venit să se ascundă după mine. Calculatorul mi-i pe jos, pereţii îs cu sânge. Nu stiu cum am scăpat de ei şi m-am ascuns într-un colţ. Nici la serviciu nu mai suntem în siguranţă”, povestit o asistentă.

sursa: evz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×