Barurile de pe plajă ar putea fi închise după ora 19:00

Iuliana Spirache   
în Hotnews
07/03/2016, 10:16
Barurile de pe plajă ar putea fi închise după ora 19:00

Distracţia şi muzica pe plajă ar putea fi interzise după apusul soarelui. Agenţii economici de pe litoral, majoritatea hotelieri şi patroni de restaurante, au propus Primăriei Constanţa ca barurile de pe plajă să fie închise de la ora 19.00.

Agenţii economici s-au plâns primarului interimar că este prea mult zgomot pe plajă, şi din acest motiv au cerut ca programul barurilor de pe plajă să fie scurtat.

De asemenea, agenţii economici mai vor şi ca magazinele alimentare să nu mai fie autorizate în toată staţiunea Mamaia, ci numai în maximum trei zone: la intrare, la mijlocul şi spre capătul staţiunii.

Aceste propuneri ar putea face parte din regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale, întocmit parţial de municipalitate.

Potrivit acestui document, este interzisă activitatea de comerţ de mic detaliu şi ambulant pe plajă sau la limita cu zona de promenadă, cerşetoria şi strângerea de fonduri.

Dacă aceste prevederi sunt încălcate, operatorii de plajă vor fi cei traşi la răspundere. Sancţiunile vor fi date de poliţiştii locali şi vor fi între 200 si 2.500 de lei.

Documentul final va fi adoptat de Consiliul Local în jurul datei de 20 aprilie.

Sursă: digi24.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×