Barbie în versiune extremă: modelul Martina cea Mare poate să-şi umfle sînii oricînd doreşte

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 13:52
Barbie în versiune extremă: modelul Martina cea Mare poate să-şi umfle sînii oricînd doreşte GALERIE FOTO
FOTO Daily Mail

Martina „Big” (Martina cea Mare), aşa cum este supranumită tânăra din Germania, este cunoscută ca o versiune Barbie extremă, fiind o vedetă în ţara sa.

O fostă stewardesă din Germania, devenită model, consideră că a luat cea mai bună decizie din viaţa ei când a decis să-şi facă implanturi mamare cu valvă, aşa că poate să-şi mărească oricând sânii cu soluţie salină. Tocmai pentru că procedura este extrem de simplă, tânăra de 27 de ani şi-a umflat sânii de 17 ori până în prezent, iar măsura de la sutien a ajuns la 70 N. Martina „Big” (Martina cea Mare), aşa cum este supranumită tânăra din Germania, este cunoscută ca o versiune Barbie extremă, fiind o vedetă în ţara sa. Femeia, în vârstă de 27 de ani, spune că îşi va introduce în sâni soluţie salină, printr-o valvă situată la subraţ, până când fiecare sân va ajunge să cântărească 5 kilograme. Deocamdată fiecare sân cântăreşte 3 kilograme. Tânăra care locuieşte în Bernkastel-Kues este convinsă că decizia de a-şi mări bustul atât de mult a fost cea mai bună din viaţa ei, pentru că aşa a devenit model sexy, după ce a lucrat ca însoţitoare de zbor. Sânii uriaşi au făcut-o celebră, ţinând cont că a apărut şi într-un documentar difuzat de postul de televiziune Channel 4, intitulat „Bodyshockers”.

Martina are şi un motto după care se ghidează în viaţă, şi anume „mare nu este suficient de mare”. „Pot să-mi măresc sânii fără să mai trec printr-o operaţie, este de ajuns o simplă înţepătură. Am o valvă sub piele, care se vede şi se simte. Este minunat să poţi să-ţi umfli sânii şi să îi poţi face tot mai mari”, a declarat aceasta, conform Daily Mail. Soluţia salină este injectată de un doctor în pungile implantate, apoi bustul este umflat prin valva de la subraţ. Până acum, Martina a apelat la 17 injecţii cu soluţie salină, astfel că bustul ei s-a mărit de la 70 D la 70 N (dimensiunea sub bust -70 cm; N-mărimea cupei), fără să aibă nevoie de implanturi cu silicon.

Femeia a început să-şi facă operaţii de înfrumuseţare încă din perioada adolescenţei şi a cheltuit aproape 65.000 de euro pentru operaţii la nas, mărirea buzelor, intervenţii care i-au apropiat picioarele, şi-a îngustat talia, dar şi pentru intervenţiile în zona busutului, totul în dorinţa de a semăna cât mai mult cu o păpuşă Barbie.

Martina este împreună cu acelaşi iubit de când avea 17 ani, iar acesta a încurajat-o să-şi facă modificările corporale pe care le-a dorit. O singură neplăcere are tânăra: nu-şi găseşte sutiene pe măsură în Germania, aşa că le comandă în Marea Britanie.

Sursa: adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×