Barbie în versiune extremă: modelul Martina cea Mare poate să-şi umfle sînii oricînd doreşte

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 13:52
Barbie în versiune extremă: modelul Martina cea Mare poate să-şi umfle sînii oricînd doreşte GALERIE FOTO
FOTO Daily Mail

Martina „Big” (Martina cea Mare), aşa cum este supranumită tânăra din Germania, este cunoscută ca o versiune Barbie extremă, fiind o vedetă în ţara sa.

O fostă stewardesă din Germania, devenită model, consideră că a luat cea mai bună decizie din viaţa ei când a decis să-şi facă implanturi mamare cu valvă, aşa că poate să-şi mărească oricând sânii cu soluţie salină. Tocmai pentru că procedura este extrem de simplă, tânăra de 27 de ani şi-a umflat sânii de 17 ori până în prezent, iar măsura de la sutien a ajuns la 70 N. Martina „Big” (Martina cea Mare), aşa cum este supranumită tânăra din Germania, este cunoscută ca o versiune Barbie extremă, fiind o vedetă în ţara sa. Femeia, în vârstă de 27 de ani, spune că îşi va introduce în sâni soluţie salină, printr-o valvă situată la subraţ, până când fiecare sân va ajunge să cântărească 5 kilograme. Deocamdată fiecare sân cântăreşte 3 kilograme. Tânăra care locuieşte în Bernkastel-Kues este convinsă că decizia de a-şi mări bustul atât de mult a fost cea mai bună din viaţa ei, pentru că aşa a devenit model sexy, după ce a lucrat ca însoţitoare de zbor. Sânii uriaşi au făcut-o celebră, ţinând cont că a apărut şi într-un documentar difuzat de postul de televiziune Channel 4, intitulat „Bodyshockers”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Martina are şi un motto după care se ghidează în viaţă, şi anume „mare nu este suficient de mare”. „Pot să-mi măresc sânii fără să mai trec printr-o operaţie, este de ajuns o simplă înţepătură. Am o valvă sub piele, care se vede şi se simte. Este minunat să poţi să-ţi umfli sânii şi să îi poţi face tot mai mari”, a declarat aceasta, conform Daily Mail. Soluţia salină este injectată de un doctor în pungile implantate, apoi bustul este umflat prin valva de la subraţ. Până acum, Martina a apelat la 17 injecţii cu soluţie salină, astfel că bustul ei s-a mărit de la 70 D la 70 N (dimensiunea sub bust -70 cm; N-mărimea cupei), fără să aibă nevoie de implanturi cu silicon.

Femeia a început să-şi facă operaţii de înfrumuseţare încă din perioada adolescenţei şi a cheltuit aproape 65.000 de euro pentru operaţii la nas, mărirea buzelor, intervenţii care i-au apropiat picioarele, şi-a îngustat talia, dar şi pentru intervenţiile în zona busutului, totul în dorinţa de a semăna cât mai mult cu o păpuşă Barbie.

Martina este împreună cu acelaşi iubit de când avea 17 ani, iar acesta a încurajat-o să-şi facă modificările corporale pe care le-a dorit. O singură neplăcere are tânăra: nu-şi găseşte sutiene pe măsură în Germania, aşa că le comandă în Marea Britanie.

Sursa: adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×