Vine sfârşitul lumii?! Ultimele veşti aduse de medici rescriu legile naturii! Ce pot face bărbaţii!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
10/11/2017, 17:27
Vine sfârşitul lumii?! Ultimele veşti aduse de medici rescriu legile naturii! Ce pot face bărbaţii!

Legile naturii se pare că vor fi schimbate foarte curând! Femeile nu vor fi singurele care vor aduce pe lume bebeluşi! În viitorul apropiat, bărbaţii vor putea să nască copii, a declarat preşedintele Societăţii Americane de Medicină Reproductivă, Richard Paulson, citat de publicaţia „The Independent”.

„Vor putea face asta şi mâine. Mai există unele dificultăţi, însă nu văd probleme serioase care să facă imposibilă această procedură” – a declarat Pauslon, scrie Descoperă.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbaţii vor naşte copii prin cezariană

Potrivit afirmaţiilor lui, pentru ca un bărbat să poată da naştere unui copil, el trebuie să facă un transplant de uter şi să urmeze terapia cu hormoni, informează Rador. Venirea pe lume a bebeluşului se va produce, în acest caz, pe calea operaţiei de cezariană din cauza particularităţilor anatomiei pelvisului masculin.

Richard Paulson a declarat că, în prezent, se ştie deja de nouă cazuri reuşite de transplant de uter. Majoritatea operaţiilor au fost făcute de medici suedezi.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×