VIDEO. Imagini scandaloase! Doi poliţişti târăsc un bărbat din Gorj în sediul Poliţiei, dar rămân doar cu pantofii lui în mână!

Filon Stan   
în Hotnews
22/10/2017, 00:00
VIDEO. Imagini scandaloase! Doi poliţişti târăsc un bărbat din Gorj în sediul Poliţiei, dar rămân doar cu pantofii lui în mână!

Imagini scandaloase fac înconjurul Internetului! Un bărbat este târât de doi poliţişti care încearcă sî îl ducă la secţia de poliţie. Operaţiunea poliţiştilor se transformă într-un adevărat fiasco, după ce oamenii legii rămân în mână cu pantofii bărbatului, iar acesta reuşeşte să scape!

Filmuleţul cu pricina a ajuns acum pe masa procurorilor, care urmează să se pronunţe dacă operaţiunea celor doi poliţişti este de fapt un abuz. “Se referă la o posibilă faptă de purtare abuzivă, cu privire la care se fac cercetări in rem, cu privire la faptă”, a precizat Dan Pena, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bărbatul târât de poliţişti susţine că nu i-a fost pus etilotestul

Filmuleţul în care Florin Dan, un tânăr de 37 de ani, din comuna gorjană Mătăsari, a fost înregistrat, pe 14 august, în timp ce era forţat de poliţişti să intre în secţia locală. Şoferul care a depus plângerea speră ca noul şef al Poliţiei, Decebal Drăghiea, să dispună o măsură în cazul celor doi agenţi.

IPJ a dispus efectuarea unei anchete privind modul de intervenţie a poliţiştilor, iar verificările nu s-au încheiat. Bărbatul a reuşit să scape din mâinile oamenilor legii, după ce unul dintre agenţi a rămas cu încălţămintea acestuia în mână.

Bărbatul spune că a fost oprit în trafic, la un kilometru distanţă de Postul de Poliţie Mătăsari şi, din motive încă neclare pentru el, a fost chemat în secţia locală. „M-au oprit şi m-au întrebat dacă i-am înjurat. Am spus că nu. M-au pus să întorc maşina după ei şi să mă duc la Postul de Poliţie, ceea ce am şi făcut. Am parcat maşina în faţa Poliţiei, atunci a început totul. Consider că au făcut abuz amândoi asupra mea”, susţine bărbatul. Reprezentanţii IPJ Gorj susţin că pe numele bărbatului ar fi fost întocmit dosar penal, după incident, pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×