Bărbat mort într-un magazin din Timișoara! Ceilalți clienți au continuat cumpărăturile. Video

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 12:47
Bărbat mort într-un magazin din Timișoara! Ceilalți clienți au continuat cumpărăturile. Video GALERIE FOTO
Bărbatul a murit într-un magazin în timp ce își făcea cumpărăturile. Sursa foto - captură youtube

Un bărbat a murit într-un magazin din Timișoara, dar lucrul acesta nu i-a împiedicat prea tare pe clienții aflați la cumpărături. Pe camerele de supraveghere se vede clar cum aceștia continuă să meargă printre rafturi și să pună nestingheriți produse în coș.

Bărbat mort într-un magazin din Timișoara!

Culmea, nici conducerea nu a oprit activitatea firmei, drept pentru care și alți clienți au intrat în magazin. Pe nimeni nu părea să deranjeze prea tare faptul că trupul bărbatului mort era ridicat și transportat la morgă.

Reprezentanţii IPJ Timiş au declarat că poliţiştii au fost chemaţi de un medic de la Ambulanţă care a constatat decesul unui bărbat în magazin.

Ceilalți clienți au continuat cumpărăturile

„Un bărbat de 51 de ani a decedat în incinta unui magazin din Timişoara, poliţiştii fiind solicitaţi la faţa locului de către un medic de la Ambulanţă care a constatat decesul.

Bărbatul avea probleme de sănătate, iar în cauză nu există suspiciuni, astfel că era decizia conducerii magazinului dacă să oprească sau nu activitatea.

Zona în care se afla bărbatul respectiv a fost delimitată”, au spus reprezentanţii IPJ Timiş. Între timp, conducerea companiei de care aparţine magazinul şi-a cerut scuze clienţilor care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor.

„Ca urmare a incidentului petrecut în magazinul din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente.

Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112.

Din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice”, se arată într-un comunicat al companiei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×