Un bărbat din Motru a murit după ce s-a dus la standul cu televizoare, dintr-un supermarket

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2017, 13:35
Un bărbat din Motru a murit după ce s-a dus la standul cu televizoare, dintr-un supermarket

Moarte tragică pentru un bărbat care a ieşit să facă ultimele cumpărături pentru Sărbători! Acesta a murit într-un supermarket din Craiova, după ce a fost strivit de un container plin cu televizoare. Avea 52 ani şi locuia în Motru, judeţul Gorj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a declarat că victima a fost preluată de un echipaj SMURD Dolj şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost băgată în sala de operaţie.

Bărbat din Motru ucis de un container plin cu televioare!

La spital, medicii au încercat mai mult timp să-i salveze viaţa, dar efortul a fost zadarnic. Bărbatul a decedat, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

„Un angajat al supermarketului a manevrat greşit un motostivuitor, iar un container de marfă a căzut peste un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Motru, care se afla la cumpărături. Iniţial s-a făcut dosar pentru vătămare corporală din culpă şi acum, odată cu decesul persoanei, o să se schimbe încadrarea juridică pe ucidere din culpă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×