Iași: Un bărbat eliberat din închisoare și-a atacat cu sabia fosta iubită și pe actualul ei concubin

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 15:05
Iași: Un bărbat eliberat din închisoare și-a atacat cu sabia fosta iubită și pe actualul ei concubin
Un bărbat din Iași și-a atacat fosta iubită cu sabia *foto: ziarulevenimentul.ro

Satul Bălteni din comuna ieșeană Probota a fost locul în care o tragedie era pe punctul de a se întâmpla, pe fondul unui conflict conjugal între un fost deținut, fosta lui iubită și actualul concubin al acesteia.

Astfel, bărbatul care a fost eliberat în urmă cu doi ani din închisoare a intrat azi-noapte, în jurul orei 1 dimineața, în casa fostul iubite și a concubinului ei actual, pe care i-a atacat cu o sabie.

Un bărbat din Iași eliberat recent și-a atacat fosta iubită cu sabia

Bărbatul a intrat în casa fostei sale iubite şi a concubinului ei actual. Acesta i-a atacat pe amândoi. Agresorul l-a lovit pe bărbat cu o sabie în dreptul capului și i-a provocat o rană de aproximativ 10 cm la nivelul scalpului.

Şansa victimei a fost că s-a ferit în ultima clipă şi nu i-a fost provocată o rană letală. Ulterior, fostul deţinut şi-a canalizat furia asupra fostei concubine.

Tânăra de 23 a fost lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a toracelui. Ambele victime au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, arată ziaruldeiasi.ro.

„În urma unui vechi conflict conjugal şi pe fondul consumului de alcool, un individ ieşit din închisoare în urmă cu doi ani a intrat în casa A. A. – fosta concubină – care în prezent locuieşte cu un alt concubin, lovindu-l pe acesta din urmă cu o sabie în dreptul capului, provocându-i o rană de aproximativ 10 cm la nivelul scalpului. Şansa acestuia fiind faptul că s-a ferit în ultima clipă şi nu i-a provocat o rană letală”, au spus și reprezentanţii SMURD Iaşi.

Un caz șocant s-a petrecut în aceeași seară și la Botoșani

Un nou caz tragic s-a întâmplat și în comuna botoșăneană Dracșani, potrivit adevarul.ro. O tânără de 19 ani, mamă a doi copii, se zbate între viață și moarte după ce a fost înjughiată de 12 ori de concubinul beat.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, s-a supărat că nu a fost lăsat să bea împreună cu prietenii acasă, la miezul nopţii. Tânăra se află în stare critică la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×