Barack Obama şi discursul care a emoţionat o lume întreagă: “Sunteţi mai bune ca noi, bărbaţii”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 16:59
Barack Obama şi discursul care a emoţionat o lume întreagă: “Sunteţi mai bune ca noi, bărbaţii”
Barack Obama spune că femeile sunt mai bune decât bărbații. Sursa foto: politico.com

Barack Obama recunoaște cu mâna pe inimă că lumea ar fi mai bună, dacă ar fi condusă de femei! Mai mult, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii recunoaște că femeile nu sunt perfecte, dar spune că sunt mai bune decât bărbații!

Barack Obama spune că femeile sunt mai capabile decât bărbații

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, a făcut o vizită în Singapore, ocazie cu care și-a declarat admirația pentru femeile din toată lumea. Obama a mai spus că, în perioada mandatelor sale de preşedinte (2009 – 2017), s-a gândit cum ar arăta lumea dacă ar fi condusă de femei.

Barack Obama spune că lumea ar progresa în toate domeniile, dacă la conducerea națiunilor s-ar afla femei, chiar și pentru doi ani de zile.

Barack Obama a vorbit despre o posibilă revenire în politică

„Vreau să ştiţi: nu sunteţi perfecte, dar ce vreau să vă spun este că, fără doar şi poate, sunteţi mai bune ca noi (bărbaţii). Sunt absolut convins că dacă pentru doi ani fiecare naţiune ar fi fost condusă de femei, aţi fi văzut o îmbunătăţire semnificativă în aproape tot… standarde de viaţă şi venituri”.

Întrebat dacă ia în considerare o revenire în politică, el a răspuns: „Dacă priviţi lumea şi problemele, de obicei, oamenii în vârstă – de regulă bărbaţii – nu se dau la o parte. Este important pentru liderii politici să încerce să îşi amintească că se află acolo pentru o treabă, dar nu pe viaţă”.

Din 2017, Barack Obama şi soţia lui, Michelle, au pus bazele unei fundaţii pentru îndrumarea tinerilor lideri. În urmă cu o săptămână, cuplul s-a aflat în Kuala Lumpur pentru un eveniment al Obama Foundation.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×