Bar Refaeli a născut o fetiță. Este al treilea copil al modelului israelian în trei ani

Dan Suta  
înStiri mondene
19/01/2020, 20:22
Bar Refaeli a născut o fetiță. Este al treilea copil al modelului israelian în trei ani
Bar Refaeli a născut o fetiță într-o clinică din Tel Aviv. Sursa foto: Instagram

Modelul israelian Bar Refaeli a născut o fetiță, al treilea copil în trei ani. Vedeta și partenerul ei, omul de afaceri Adi Ezra sunt cu siguranță cei mai fericiți oameni din lume.

Bar Refaeli a născut o fetiță sănătoasă la o clinică din Tel Aviv, a treia în trei ani

Presa internațională a scris despre venirea pe lume a celui de-al treilea bebeluș al modelului evreu încă de miercuri, însă nu fusese confirmată informația de vreunul dintre cei doi părinți.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În cele din urmă, Bar a postat o fotografie de la clinica Sourasky din Tel Aviv ieri, acolo unde a născut o altă fetiță.

Fotomodelul, acuzat de spălare de bani de Autoritatea Tributară din Israel

Refaeli, 34 de ani, și Ezra, 44, mai au două fetițe împreună: Liv, de doi anișori și Elle, de doar un an, scrie hola.com.

Ber a anunțat cea de-a treia sarcină printr-un videoclip postat pe Instagram în vara anului 2019. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio este împreună cu omul de afaceri israelian de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2015.

Potrivit presei de la Tel Aviv, Bar a născut pe cale naturală, așa cum s-a întâmplat și la nașterile primelor două fetițe, Liv și Elle.

Numele modelului a fost implicat într-un mare scandal penal în ultima vreme. Autoritatea tributară din Israel (Fiscul) a acuzat-o pe vedetă de spălare de bani într-un proces în care au fost implicați și părinții fotomodelului, Rafi și Tzipi Refaeli.

Faptele pentru care modelul riscă să stea un an și jumătate în pușcărie ori să plătească o amendă penală de 8 milioane de euro s-ar fi petrecut între 2009 și 2010.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×