Bănică jr. a lăsat-o însărcinată pe Lavinia? Posibila dovadă a fost filmată!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
13/03/2014, 16:45
Bănică jr. a lăsat-o însărcinată pe Lavinia? Posibila dovadă a fost filmată!

Ianuarie a fost o luna numai buna pentru concediu, iar Lavinia si Stefan Banica jr au profitat din plin de ea. Cand s-au intors din vacanta, cantareata a afisat un inceput de burtica si forme mai pline, ceea ce a ridicat numeroase semne de intrebare legate de o posibila sarcina.

Vedeta a negat acest lucru, insa zvonurile au continuat sa circule, direct proportional cu modul in care burtica artistei a inceput sa creasca, iar kilogramele sa se adune. CANCAN.ro a dezvaluit ca Lavinia ar avea probleme cu glanda tiroida, ceea ce ar justifica kilogramele pe care le-a acumulat in ultima perioada, insa nu si forma abdomenului sau. Miercuri seara, cantareata a urcat pe scena unei gale in care fotomodele cu dizabilitati au defilat pe podium, pentru a sustine un recital. Imbracata intr-o pereche de pantaloni din piele foarte scurti, camasa alba si un sacou din paiete, bruneta a atras imediat toate privirile.

La o privire mai atenta, in acea zona se poate zari ca artista a capatat o forma specifica femeilor gravide, ceea ce a starnit numeroase comentarii in sala. „Va fi mamica”„Nu s-a ingrasat, e gravida sigur”sau „Uite ce burtica are”, au fost doar cateva dintre replicile care s-au auzit in public, in timp ce artista isi sustinea numarul pe scena.

Sursa: cancan.ro

Prezenta la un eveniment monden, Lavinia a afisat o burtica ce i-a facut pe toti sa comenteze despre o posibila sarcina

Cantareata nu a stat prea mult in picioare, pentru ca a simtit nevoia sa se aseze imediat

Cat a cantat, Lavinia a stat numai pe scaun si a incercat sa isi mascheze burtica

Indiferent cum se misca, Lavinia avea grija sa isi tina mainile in fata abdomenului

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×