Bănică Jr., ATACAT dur: „Şi-a furat soţiile, şi-a furat prietenii”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/03/2015, 10:52
Bănică Jr., ATACAT dur: „Şi-a furat soţiile, şi-a furat prietenii” GALERIE FOTO

Fraţii Sabin şi Bogdan Ivanof au pierdut penultima bătălie în procesul cu Ştefan Bănică, pentru blocul de trei etaje construit de ei pe terenul artistului. Astfel, după ce i-a fost ridicată ipoteca, cântăreţul are dreptul să închirieze apartamentele. În urma verdicutului dat de instanţă, Simona Pătruleasa îl atacă dur pe artist.

“Între clientul nostru Ştefan Bănică şi S.C. IPG Impact S.R.L. (societate în insolvenţă), coordonată de Sabin Ivanof, există o situaţie litigioasă generată de nerespectarea termenului în care trebuia să finalizeze lucrările cu privire la un imobil din Bucureşti”, au anunţat avocaţii lui Bănică

Simona Pătruleasa l-a atacat pe rivalul soţului ei: “Foamea de bani dezumanizează. Cu puţin timp în urmă, «Marele artist» Ştefan Bănică Jr. a ţinut să transmită un comunicat de presă în dorinţa de a induce din nou în eroare omul simplu de acasă, care îl admiră din faţa tv fără să bănuiască măcar că «foamea de bani» l-a determinat pe celebrul cântăreţ să uite de tot: de un prieten care nu l-a lăsat baltă la nevoie, dar şi de faptul că trebuie să ne dea ceea ce ne aparţine după mai mulţi ani de muncă. Până în 2010 când mergeam împreună în vacanţe, nimic nu prevestea ce avea să se întâmple, ca «Marele artist» va uita în primul rând să fie Om!

Vreau să înţelegeţi că nu toate «vedetele» care apar la tv sunt ceea ce par sau vor să pară. În spatele zâmbetului forţat se află un om egoist pentru care fanii sunt nişte marionete menite să umple Sala Palatului şi implicit buzunarul acestui insensibil. Ştefan Bănică a uitat însă să precizeze în acest comunicat că mai are încă două procese în care e pârât. În unul din ele a pierdut înscrierile în cartea funciară (nu poate să vândă), iar în celălalt s-a făcut o expertiză de către Tribunalul Bucureşti, în urma căreia terenul lui a fost evaluat la 588.000 de euro, iar blocul ridicat de soţul meu 1.800.000 de euro ! Încearcă tot felul de tertipuri, despăgubiri, termene nerespectate, de care nici nu se punea problema până la terminarea construcţiei şi până la divorţul lui, dând vina pe fosta soţie pentru toate problemele lui cu banca. Era doar teatru ieftin menit să păcălească un om (Sabin), care încă mai credea în prietenie. Ce fel de om este Ştefan Bănică ??? Ce om poate să facă asta ? Un om care din «foamea de bani» şi-a furat soţiile, şi-a furat prietenii… N-am putut să rămân indiferentă în faţa acestei nedreptăţi, iar dacă justiţia din România nu ne va face în final dreptate, justiţia divină o va face sigur! Să nu fiţi naivi ca noi ! Feriţi-vă de astfel de oameni”, a spus ştirista.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×