Doamne, ce TRANSFORMARE! În 2001, Andreea Bănică POZA goală în Playboy, dar ACUM sânii i-au EXPLODAT pur şi simplu de la sarcină! Cum ARATĂ! Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
08/07/2016, 00:02
Doamne, ce TRANSFORMARE! În 2001, Andreea Bănică POZA goală în Playboy, dar ACUM sânii i-au EXPLODAT pur şi simplu de la sarcină! Cum ARATĂ! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Andreea Banica si-a uimit fanii cu cele mai recente postari de pe Facebook. Aflata in luna a cincea de sarcina, cantareata a petrecut cateva zile la mare, acolo unde si-a etalat burtica intr-un costum de baie in doua piese.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Artista a anuntat de curand ca va fi mama unui baietel, iar fanii au fost incantati de vestea primita.  Aflata intr-o binemeritata vacanta in Croatia, Andreea le-a aratat admiratorilor ca se simte excelent in al doilea trimestru de sarcina. Vedeta isi bronzeaza formele voluptoase pe un yacht, pe Coasta Dalmata.

In cea mai recenta imagine postata, Andreea apare intr-un costum de baie in doua piese, al carei sutien este deja neincapator 🙂 „Esti o femeie foarte naturala si frumoasa”, i-au scris fanii, incantati de ceea ce vad.

„Doar burtica e de tine! Esti slabuta rau”, i-a scris o fana, insa Andreea i-a dezvaluit ca a luat pana acum 5 kilograme in greutate. „Nu imi fac griji. Imi revin eu usor si sanatos”, a spus cantareata pe Facebook.

Vedeta le-a mai spus fanilor ca medicul i-a recomandat sa faca plaja  „dimineata 8.00-10.00 si dupa masa 17.00-19.00. In rest, cat mai acoperita burtica si cu palarie”.

SURSA: protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×