Bani mai mulți pentru olimpici! Sumele se dublează!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
12/07/2018, 16:39
Bani mai mulți pentru olimpici! Sumele se dublează!
Bani mai multi pentru olimpici

Ministerul Educației vine cu o veste bună pentru elevii care sunt pasionați de anumite materii și care participă la concursuri naționale.

Este vorba de un proiect initiat de Ministerul Educatiei Nationale. Mai exact, proiectul vizeaza printre altele: dublarea alocatiei financiare pentru elevii si profesorii care participa la etapa nationala a olimpiadelor scolare, evaluare a lucrarilor din etapa judeteana in alt judet decat cel in care a sustinut proba candidatul, dar si desfasurarea etapei nationale a olimpiadelor, de regula, in universitatile de stat din Romania.

Citește și O elevă olimpică o acuză pe Liana Stanciu că își promovează asociația pe spatele olimpicilor

Citește și Veste mare pentru elevi și studenți! Pot câștiga și 1.000 de euro pe lună 

Bani mai mulți pentru olimpici! Suma de dublează!

Ministerul Educației dorește să dubleze suma pentru primită de elevii si profesorii participanti la faza națională a olimpiadelor de la 50 de lei pe zi, la 100 de lei pe zi!

Ştirea MOMENTULUI

Prima reacție a soțului Nicoletei Voica, după ce a fost acuzat că îi face avansuri altei femei

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.