Vestea aşteptată de români Statul îţi dă 25.000 de euro! Mai ai foarte puţin pînă îi încasezi! LUNA ASTA!

Mirela Apostol   
în Hotnews
14/08/2015, 14:49
Vestea aşteptată de români Statul îţi dă 25.000 de euro! Mai ai foarte puţin pînă îi încasezi! LUNA ASTA!

BANI DE LA STAT. Organizatorii din cadrul proiectului „Antreprenoriatul – şansa unui viitor mai bun pentru tineri” au redeschis ieri, 13 august 2015, concursul planurilor de afaceri, doar pentru judeţul Olt, în urma retragerii unuia dintre câştigători. Un viitor antreprenor va avea şansa să înfiinţeze o afacere în judeţul Olt, cu ajutorul finanţării de maxim 25.000 euro primite în urma câştigării competiţiei.

BANI DE LA STAT. Tinerii care doresc să înceapă o afacere în judeţul Olt şi care nu au reuşit să-şi înscrie la timp planul de afaceri în cadrul proiectului „Antreprenoriatul – şansa unui viitor mai bun pentru tineri” au acum ocazia să concureze din nou pentru o finanţare POSDRU până miercuri, 19 august, ora 14.00.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

BANI DE LA STAT. La acest concurs se poate înscrie orice persoană care doreşte să înfiinţeze o afacere în judeţul Olt, indiferent de judeţul în care locuieşte acum. Participanţii care vor concura pentru finanţarea POSDRU trebuie să aibă în vedere domeniile şi codurile CAEN acceptate în proiect, dar şi modul în care îşi întocmesc bugetul.

Galerie FOTO INCENDIARĂ! A pozat GOALĂ, la piscină! Pictorialul care ÎNCINGE meciul de diseară al Simonei Halep! POZELE au fost făcute publice!

BANI DE LA STAT. Aceştia trebuie să trimită planul de afaceri împreună cu documentele de înscriere (Copia CI semnatǎ, CV-ul, Declaraţia de angajament privind asigurarea cofinanţării semnatǎ, Declaraţia de eligibilitate, conflict de interese şi angajament semnatǎ, Declaraṭia privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal semnatǎ, Declaraṭia privind evitarea dublei finanţări semnatǎ) pe adresele de e-mail: 

antreprenoriat@asociatiaexcelsior.ro,

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”

25000europentrutineri@travelfocusromania.org

şi dafii@cjilfov.ro până pe 19 august, ora 14.00. De asemenea, planul de afaceri, împreună cu actele de mai sus, trebuie trimise şi în original pe adresa Consiliului Judeţean Ilfov, în atenţia lui Tudor Vladâcenco – Proiectul „Antreprenoriatul – şansa unui viitor mai bun pentru tineri“, având ca dată a poştei 19 august.

BANI DE LA STAT. Planurile de afaceri vor fi jurizate de specialişti din zona antreprenorială, de reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov şi ai celor două asociaţii partenere, Asociaţia Travel Focus şi Asociaţia Excelsior, pe baza metodologiei concursului, iar câştigătorii vor primi finanţare de maxim 25.000 de euro pentru realizarea afacerii.
Metodologia, un model de buget, o schiţă a unui plan de afaceri şi alte detalii legate de concurs pot fi consultate pe site-ul oficial al proiectului, www.25000euro.ro

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Proiectul „Antreprenoriatul – şansa unui viitor mai bun pentru tineri” este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

Proiectul se  desfăşoară în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia (judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea), iar noile firme vor fi înfiinţate în aceste judeţe. Totuşi, concursul planurilor de afaceri a fost deschis oricărei persoane, din orice regiune a ţării. Au fost targetaţi în special (dar nu exclusiv) tinerii între 18 şi 25 de ani, studenţii şi femeile cu spirit antreprenorial.

sursa: GDS.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×