Bănel Nicoliţă, în lacrimi de FERICIRE! Ce VESTE a primit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/03/2015, 17:08
Bănel Nicoliţă, în lacrimi de FERICIRE! Ce VESTE a primit GALERIE FOTO

Banel Nicolita a avut saptamana trecuta socul vietii sale. Desi, initial, medicii ii spusesera ca sotia sa ii va darui un baietel, ultima ecografie a aratat clar faptul ca fotbalistul va fi tot tata de fata.

Dupa sase luni in care nu a avut niciun loc de munca, soarele a rasarit, in sfarsit, si pe strada lui Banel Nicolita. In varsta de 30 de ani, fotbalistul a semnat de curand un contract cu echipa lui Gica Hagi, Viitorul, iar acum se afla in cantonament in Antalya. De asemnea, in luna decembrie a anului trecut, in pragul Sarbatorilor, fotbalistul a primit o veste, de la sotie, ce l-a facut sa izbucneasca in lacrimi.

Vor mai avea o fetita

Banel Nicolita va deveni tatic pentru a doua oara si este fericit din cale afara.Insarcinata in cinci luni, sotia lui, Cristina, se simte foarte bine si nu a avut nicio complicatie. Initial, medicul ginecolog le spusesera celor doi ca este posibil ca faptul sa fie baiat, insa nu s-a putut vedea clar. Cu toate acestea, Banel a fost in al noulea cer, mai ales ca mai are deja o fetita, in varsta de doi ani.

Surpriza insa. Saptamana trecuta, cei doi au fost la medic, iar ecograful nu a lasat de data aceasta loc de interpretari: „Vom avea tot fetita. Nu conteaza pana la urma ce e, imi doresc doar sa am un copil sanatos. Sunt nerabdator sa o vad. Sotia mea se simte bine, se ocupa de afacerile familiei si de cea mica. Imi mai doresc copii. Eu am multi frati si ma consider binecuvantat”, a declarat Banel, pentru CANCAN.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×