Bancul zilei: cum fac moldovenii bani în străinătate!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/08/2015, 14:43
Bancul zilei: cum fac moldovenii bani în străinătate!

Un moldovean decide că e momentul să facă ceva bănuţi, aşa că emigrează în Canada, unde se pune serios pe treabă şi începe să câştige mulţi bani. În cele din urmă, se întoarce acasă plin de bani şi un vecin verde de invidie îl întreabă:

– Dar cum ai reuşit, măi omule, să faci atâta avere?

– Păi, simplu: mă trezeam în fiecare zi pe la prânz, făceam un duş, beam o cafeluţă şi dădeam un telefon să vină nişte fete să ne simţim bine. După câteva ore de distracţie, pe la 3, ieşeam şi eu la muncă. Mergeam pe stradă şi vedeam o hârtie de 100 de dolari, mă aplecam şi o ridicam. Mai încolo era una de 50 de dolari, o luam şi pe aia. Şi tot aşa culegeam de pe trotuare bancnote peste bancnote, până oboseam şi îmi dădeam seama că e momentul să mă întorc acasă. Până noaptea târziu mai mâncam, mă mai distram cu fetele, iar a doua zi o luam de la capăt.

Vecinul se decide să facă şi el la fel. Vinde tot, îşi ia bilet de avion şi se opreşte în Toronto. Când iese din aeroport, vede pe jos o hârtie de 100 de dolari. Se apleacă şi dă să o ridice, dar se răzgândeşte şi îşi zice:

– Dar ce, sunt prost să mă apuc de lucru chiar din prima zi?

Citeste mai mult pe RTV.NET:

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×