BANCUL ZILEI: Cel mai mare regret…

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/02/2016, 08:15
BANCUL ZILEI: Cel mai mare regret…

Pe patul de moarte stă întins un moş de 80 de ani, soţ, tată, bunic, străbunic. I se apropie sfârşitul şi de jur împrejurul patului stă toată familia: soţia, toţi copiii, toţi nepoţii şi câţiva strănepoţi. Toţi aşteptau în linişte şi, deodată, bătrânul se trezeşte şi spune:

– Trebuie să vă spun un secret mare! Aveam de toate: maşini bune cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care mă simţeam bine, foarte mulţi prieteni şi un cont mare în bancă. Într-o zi mi-a spus un prieten că trebuie să mă însor ca să am o familie, că altfel nu o să aibă cine să-mi dea un pahar cu apă când o să fiu pe patul de moarte. Ei, şi aşa m-am însurat şi viaţa mea s-a schimbat radical. În loc să merg la discotecă cu femei care mai de care mai frumoase am stat acasă şi m-am uitat la seriale cu soţia. Maşinile le-am folosit doar ca să duc şi să aduc copiii de la şcoală, să merg la cumpărături sau cel mult să mergem în concediu. Toţi banii din bancă s-au dus pe şcolile voastre, pe hainele şi plăcerile voastre. Zilele frumoase şi libertatea mea… le-a luat vântul! Şi acum când stau întins şi aştept moartea ştiţi care e cel mai rău lucru dintre toate?

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

– Care, dragul nostru tată? îl întreabă cu toţii, curioşi.

– Nu mi-e sete!

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×