Banca de spermă unde donatori sunt sosiile vedetelor de la Hollywood! S-a spus cine este cel mai căutat!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/09/2018, 15:09
Banca de spermă unde donatori sunt sosiile vedetelor de la Hollywood! S-a spus cine este cel mai căutat!
Banca de sperma cu donatori sosii ale vedete, un mare succes

Vreți un copil care să semene cu Ryan Gosling, Ashton Kutcher sau Johnny Depp, poate cu Keanu Reeves sau să aibă trăsăturile lui Leonardo DiCaprio, ori poate vreți un prinț mic care să semene cu …prințul Harry? Nimic mai simplu. Trebuie să apelați la banca de spermă care are ca donatori sosii ale unor vedete, oameni care semănă izbitor cu cele mai mari staruri din lume!

Serviciul este la mare căutare, după ce a fost lansat de o clinică din California. În mod normal, viitorii părinți aleg donatorul în funcție de înălțime, greutate, educație și de trăsăturile de personalitate. O bancă de spermă din Los Angeles le oferă însă femeilor posilitatea de a alege un donator dintre sosiile vedetelor preferate.

Citește și Scandalul anului la Hollywood! Brad Pitt ar mai avea doi copii cu o cîntăreaţă rock

Citește și Ireal! Adriana Iliescu nu este mama Elizei 

Banca de spermă cu donatori din rândul sosiilor celor mai mari vedete funcționează din 2009

Reprezentanții clinicii California Cryobank susțin că dispun în portofoliu un număr de aproape 600 de donatori care au trăsături asemănătoare celebrităților. Banca de spermă pare că arată precum un birou obișnuit din exterior. În schimb, înăuntru există un adevărat depozit în care sute de mostre de spermă sunt înghețate în recipiente speciale, pline cu nitrogen lichid.

De acolo, mostrele de spermă sunt trimise la clinici de fertilizare din lumea întreagă, inclusiv în Marea Britanie, la un preț de aproape 1.000 de dolari bucata. Viitoarele mămici pot alege de pe site-ul băncii de spermă exact cu cine vor să semene copiii lor.

Atfel, în ultima perioadă se pare că vor crește mari foarte mulți copii care vor semăna cât de cât cu eroul principal din serialul fenomen Game of Thrones! Vorbim despre Jon Snow (Kit Harrington), dar s-a vândut bine și …Khal Drogo (Jason Momoa) sau chiar Theon Greyjoy (Alfie Allen).

Chiar și femeile care adoră artele marțiale pot alege dintre ‘sosiile’ lui Jackie Chan sau Chuck Norris, iar cele care preferă filmele de acțiune pot opta între bărbați care aduc cu Vin Diesel sau Bruce Willis.

Scott Brown, un reprezentant al California Cryobank, a precizat că în ultimii ani cererea de donatori care seamănă cu vedetele a crescut rapid. ”În 2009, încercam să venim în sprijinul clienților pentru a-și face o idee despre cum arată donatorii, prin comparație cu vedetele (…) Cu toții ne jucăm – cineva se plimbă pe stradă și am putea spune că «acea persoană arată ca un actor»” a spus Scott Brown pentru sursa citată.

”Bebelușul meu seamănă cu Oscar De La Hoya”

Printre clienți s-a numărat o femeie din Los Angeles ce suferea de cancer și care a apelat la serviciile băncii de spermă, înainte a se opera și a face chimioterapie. Alice, în vârstă de 42 de ani, a fost între primii clienți ai băncii și a avut la dispoziție cinci zile pentru a alege un donator dintre „sosiile’ vedetelor, înainte de începerea tratamentului.

”Am fost diagnosticată cu cancer și totul s-a întâmplat atât de rapid. A devenit un element util pentru a-mi imagina cum va arăta bebelușul meu ca adult. Donatorii mei se aseamănă cu Oscar De La Hoya în tinerețe, Christopher Knight and Marlon Bedoya”, a spus ea, pentru The Sun. Femeia spune că fiul ei are acum aproape cinci ani. Seamănă cu Oscar De La Hoya și are ochi căprui precum Marlon Bedoya.

Reprezentanții băncii de spermă spun că ”sosiile” starului Ben Affleck se numără printre cele mai preferate alegeri de donatori datorită combinației de păr șaten și ochi căprui, plăcută de numeroase femei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×