Balerina Alina Cojocaru nu va dansa, duminică, la Operă! Spectatorii îşi pot recupera contravaloarea biletelor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/04/2016, 09:20
Balerina Alina Cojocaru nu va dansa, duminică, la Operă! Spectatorii îşi pot recupera contravaloarea biletelor

Spectatorii care au cumpărat bilete pentru spectacolul ”Manon” de duminică, 10 aprilie, pentru a o vedea pe scena Operei Naţionale Bucureşti pe balerina Alina Cojocaru, îşi pot recupera contravaloarea acestora fie de la Casa de bilete, începând de marţi, fie online, au anunţat reprezentanţii ONB, care justifică modificarea distribuţiei prin faptul că partenerul Alinei Cojocaru, Friedemann Vogel, este indisponibil.

Astfel, rolurile ”Manon” şi ”Des Grieux”, în cadrul reprezentaţiei ”Manon” din data de 10 aprilie vor fi interpretate de Andra Ionete şi Barnaby Bishop.

Prim-balerina Alina Cojocaru va interpreta rolul ”Manon” într-o reprezentaţie viitoare a acestui spectacol. ”Motivul acestei modificări a distribuţiei este reprezentat de indisponibilitatea lui Friedemann Vogel, partenerul Alinei Cojocaru pentru spectacolul din 10 aprilie”, a anunţat instituţia.

Spectatorii care au achiziţionat bilete de la Casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi doresc să-şi recupereze contravaloarea biletelor o pot face, de la Casa de bilete începând de marţi, 12 aprilie. Cei care au achiziţionat biletele online şi doresc să îşi recupereze contravaloarea acestora sunt rugaţi să solicite acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa bilete@operanb.ro, iar contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi restituită integral în contul din care a fost făcută plata.

Alina Cojocaru, balerină de renume internaţional, şi-a transmis regretul că nu va putea urca, duminică seară, pe scena Operei Naţionale Bucureşti (ONB), în spectacolul deja programat ”Manon”.”Aşteptam cu nerăbdare să dansez mâine în spectacolul Manon cu Friedemann Vogel. Am privit cu mare bucurie Compania de balet în primele două premiere ale acestui spectacol şi abia aşteptam să mă alătur! Din păcate, evenimentele acestei săptămâni au făcut imposibil ca repetiţiile să aibă loc şi, ca urmare, mâine nu pot dansa”, a spus Alina Cojocaru, într-un mesaj trimis agenţiei News.ro.

Îmi pare nespus de rău şi sunt foarte tristă să dezamăgesc publicul, dar din păcate circumstanţele au făcut imposibil acest spectacol. Aştept cu nerăbdare spectacolul următor pe scena Operei Naţionale, alături de aceşti artişti”, a adăugat balerina.

sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×