Băieții Ilenei Ciuculete, proces cu tatăl vitreg! ”La cimitir nu a mai trecut de două luni jumătate”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/06/2018, 12:49
Băieții Ilenei Ciuculete, proces cu tatăl vitreg! ”La cimitir nu a mai trecut de două luni jumătate” GALERIE FOTO
Mai mult, cei doi fii ai regretatei cântărețe de muzică populară îl acuză pe Cornel Galeș că vrea avere, dar pe la cimitir nu a mai trecut de aproape trei luni!

Băieţii Ilenei Ciuculete continuă războiul în instanță cu tatăl lor vitreg și îl acuză pe acesta că nu a declarat toate bunurile la notar! Mai mult, cei doi fii ai regretatei cântărețe de muzică populară îl acuză pe Cornel Galeș că vrea avere, dar pe la cimitir nu a mai trecut de aproape trei luni! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Am fost la notar cu el la 6 zile după ce a murit mămica. Nu a spus nimic de banii pe care i-a luat pe vila vândută, cei 185.000 de euro, care i-au intrat în cont în ziua în care a murit ea. Acum suntem în proces cu el. Avem termen pe 10 august”, a spus Cristian Sfetcu, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete.

Citește și Nicoleta Voica s-a cununat pentru a 4-a oară! Cine este alesul inimii sale!

Băieții Ilenei Ciuculete, proces cu tatăl vitreg. ”Nu lasă Dumnezeu lucrurile aşa”

“La mămica la cimitir nu s-a mai dus de două luni jumătate, îi pun flori oamenii de la cimitir şi Nea Nelu Ploieşteanu, care merge acolo la băiatul său, îngropat chiar lângă mormântul ei. El o să plătească cu vârf şi îndesat, nu lasă Dumnezeu lucrurile aşa!”, a spus Mugurel, celălalt fiu al artistei.

Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani, pe data de 14 martie 2017. Soțul artistei, Cornel Galeș, a fost fotografiat, la scurt timp după moartea Ilenei, în compania unei femei blonde. Cei doi se sărutau pătimaș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×