Bahoi Libanezu, nemulțumit de condițiile din carantină: „Mai bine la pușcărie, fraților” – Video

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/04/2020, 12:44
Bahoi Libanezu, nemulțumit de condițiile din carantină: „Mai bine la pușcărie, fraților” – Video
Bahoi Libanezu, așa cum își spune bărbatul din imagine, se revoltă împotriva mâncării primite în centrul de carantină. Sursa foto: adevarul.ro

Întorși din străinătate de teama coronavirusului, tot mai mulți români se plâng de condițiile în care sunt nevoiți să trăiască pe perioada carantinei. După femeia „cazată” într-un hotel din Mamaia care acuza că riscă să se îmbolnăvească din cauza mâncării puține și gătite necorespunzător, a venit rândul unui alt cetățean revenit din hotare pentru a petrece Paștele pe plaiurile mioritice să-și exprime nemulțumirea față de modul în care este tratat de autorități.

Bahoi Libanezu, viral pe Facebok după ce s-a revoltat împotriva condițiilor din carantină

O filmare dintr-un centru de carantină din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a devenit virală pe reţelele sociale. Bahoi Libanezu, așa cum este supranumit autorul videoclipului cu pricina, se plânge alături de prietenii săi de condițiile din carantină. Nici meniul primit pe perioada șederii nu este pe placul individului proaspăt întors din străinătate pentru a-și petrece Paștele acasă.

„Să fiu al dracu…uite aici mâncare: o chiflă, o jumate de roşie fără calorii, 3 felii de salam, 2 măsline, brânză şi castraveţii ăştia îi punem pe ochi. O chiflă de pâine la carantina Roşiorii de Vede”, spune individul în timp ce filmează mâncarea, fiind completat imediat de unul dintre colegii de cameră: „Mai bine la puşcărie, fraţilor!”, exclamă acesta.

Bărbatul, criticat dur de cei care au urmărit videoclipul

În doar câteva ore, imaginile au devenit virale, generând mii de reacții din partea internauților. Nu toți au împărtășit, însă, opiniile persoanelor aflate în carantină la Roșiorii de Vede. În comentarii, oamenii le cer socoteală protagoniștilor pentru că s-au întors în țară și se arată revoltați de faptul că statul le plătește cazarea și masa.

Nu sunteţi în stare să munciţi nici pentru asta (mâncare n.red.). Voi doar stricaţi”, „Cât impozit ai plătit tu la stat ca să primeşti ceva mai bun?”, „Ce ai muncit tu pentru mâcarea aia? Ce ai cotizat tu vreodată pentru mâncarea aia? Ce plăteşti tu pentru cazare, apă, curent, caldură? De ce nu aţi stat de unde aţi venit să mâncaţi mai bine acolo?”, sau „Să ziceţi mersi ca eu nu vă dădeam nimic că n-aţi muncit pentru ţară 1 minut. vă băgam pe toţi la părnae şi nu gratis, vă puneam să o plătiţi şi vă potoleam”, sunt doar câteva dintre mesajele venite din partea celor care au urmărit videoclipul cu pricina.

O româncă aflată în carantină la Mamaia este revoltată de condițiile în care trebuie să locuiască 14 zile

La fel de revoltată de condițiile din carantină s-a arătat și Oana Maria Gologan, o româncă întoarsă la sfârșitul săptămânii trecute din Marea Britanie. De când a pășit din nou pe plaiurile mioritice, aceasta a fost „cazată” într-un hotel din Mamaia unde, potrivit spuselor sale, condițiile lasă de dorit.

Femeia se plânge că băiețelul său, în vârstă de doar 3 anișori, riscă să se îmbolnăvească din cauza mâncării pregătite necorespunzător. Totodată, mobilierul stricat și praful din camere dovedesc cu vârf și îndesat că hotelul nu era pregătit să primească oaspeți.

Suntem în carantină la hotel Flora, pentru că am venit din UK! Condițiile sunt groaznice! Am ajuns la 08:30, am fost cazați la ora 10:00! Am stat într-o sală de așteptare în care se fuma și stăteam toți la grămadă, specific că sunt cu familia și copilul meu în vârstă de 3 ani! Copilul plângea de foame, am rugat să îmi aducă ceva de mâncare a spus să intrăm în camere și vom primi.

Am primit la ora 14:00, un pilaf nefiert , și o carne fiartă, voi atașa poze! Am sunat la recepție între timp, să cer mâncare pentru copil .. a spus să aștept 30 de minute, am așteptăm până la 14 .. și a venit “minunea”.

A mâncat copilul pâine goală și l-am culcat! La ora 17 a venit nașa și mi-a adus pachet în care avem voie doar mezeluri, și iaurturi, tot ce este ambalat și cumpărat din magazin, nu avem voie mâncare gătită!

A spus să sunăm la DSP, dacă nu ne convin condițiile, nu suntem băgați în seamă, sunăm la recepție, nu ne răspunde nimeni, dacă ieșim pe hol ne amendează! În condițiile astea cu siguranță copilul se îmbolnăvește și bineînțeles și noi! Nu știu cum o să rezistăm 14 zile în condițile astea! Am venit sănătoși și cu siguranță plecăm bolnavi!”, a scris Oana Maria Gologan pe contul său de Facebook

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×