Bahmu si Salam, umiliti pe coridoarele Antenei!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
21/03/2014, 08:27
Bahmu si Salam, umiliti pe coridoarele Antenei! GALERIE FOTO

Nici prin cap nu i-a trecut lui Salam ce rusine o sa pateasca atunci cand a acceptat sa vina in platoul emisiunii prezentate de Adriana Bahmuteanu.

Circ total pe coridoarele Antenei, dupa ce Salam a parasit infuriat platoul emisiunii Adrianei Bahmuteanu. Invitat sa cante, manelistul s-a trezit supus unui tir de intrebari care l-au deranjat enorm.

Indreptandu-se spre iesire, manelistul, insotit de trupa lui si de impresarul Ion Petrisor, a avut parte de o umilinta maxima. Enervati la randul lor de tupeul lui Salam de a parasi platoul, responsabilii emisiunii s-au dezlantuit. “Cine e Salam?!!! Cine e Petrisor?!!! Afara cu ei! Ce, sunt sefi in televiziunea asta?”, se auzeau urlete pe coridoare.

Ion Petrisor, impresarul lui Florin Salam, a povestit cu lux de amanunte pentru WOWbiz.ro intreaga tarasenie. „A venit doamna directoare si a dat de pamant cu Adriana, cu Florin si cu mine. Nu mi s-a intamplat niciodata sa venim intr-o emisiune si sa fim umiliti in halul asta. In pauza de publicitate a strigat la doamna Adriana sa ne dea afara, ca suntem niste tigani ordinari si ca trebuie sa raspundem la intrebarile pe care le vrea ea, ca e televiziunea ei. Ne-a zis – dati-va dracului de tigani – a injurat-o si pe doamna Adriana, care aproape ca a inceput sa planga. Da-i afara pe tiganii astia, iesiti afara – tipa… Apoi a intrat reporterul acela care l-a intrebat pe Florin daca se drogheaza, iar eu, recunosc, am gresit ca m-am enervat si n-am mai stiut cum sa reactionez. Insa nici Florin si nici doamna Adriana nu merita sa li se-ntample asa ceva. Amandoi sunt cunoscuti, au fanii lor, au familii care ii urmaresc la televizor. Cum sa faci asa ceva! Noi pentru doamna Adriana am venit, nu pentru Antena Stars sau pentru doamna directoare”, a declarat Ion Petrisor pentru WOWbiz.ro.

media_139534485591897200

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×