Badea: «Bendeac e bolnav la cap!» Scandalul monstru dintre cele două vedete continuă. Totul a pornit de la o scenetă pe care actorul voia să o facă la el în emisiune, dar Mircea Badea s-a împotrivit

Vasile Pârvan   
în Reality show
17/10/2013, 08:52
Badea: «Bendeac e bolnav la cap!» Scandalul monstru dintre cele două vedete continuă. Totul a pornit de la o scenetă pe care actorul voia să o facă la el în emisiune, dar Mircea Badea s-a împotrivit

De câteva zile, actorul şi prezentatorul Mihai Bendeac se ceartă cu colegul său de trust, Mircea Badea. Războiul celor doi l-ar putea face şomer pe prezentatorul emisiunilor „iComedy” şi „România dansează” de la Antena 1, care ar putea renunţa la contractul cu postul din Băneasa.
De o lună a intrat în grila Antenei 1 o nouă emisiune de satiră, „iComedy”, în care Mihai Bendeac comentează cu umor unele evenimente. Problemele între cei doi au început când Bendeac a vrut să introducă în emisiune o scenetă în care făcea mişto de Badea. „Primul conflict major a apărut la începutul proiectului, cînd am aflat că nu ni se permite să filmăm un duet în rime ce avea ca personaje doi jurnalişti aflaţi în concurenţă directă: Mircea Badea şi Radu Banciu”, a scris Bendeac pe profilul său.
De atunci, între el şi Mircea Badea a început un dialog acid pe siteurile de socializare, care a atras atenţia conducerii postului Antena 1. Furia şefilor a fost şi mai mare atunci când Bendeac a vrut să-l aducă în studioul de filmare pe Radu Banciu, iar acest lucru i s-a interzis cu desăvîrşire, informează Click.

Pus în faţa faptului împlinit, Mihai Bendeac nu a mai acceptat noile condiţii de la Antena 1 şi se pare că emisiunea sa va fi suspendată. Mai mult, ediţia programată mîine va conţine doar imagini de arhivă, pe care Bendeac nu şi-a dat acordul, aşa că actorul are încă un motiv să fie supărat. „Nu sînt noutăţi în acest caz şi nu mi-am dat acordul pentru difuzarea unui best-off al emisiunii pe postul Antena 1″, a declarat, ieri, Mihai Bendeac, pentru Click!
Zilele trecute, Bendeac şi Badea şi-au aruncat din nou multe vorbe grele. „Văd că domnul Bendeac afirmă că l-am atacat. Poate că în venă nu intră doar perfuziile pentru tratament, altfel nu înţeleg de unde iluzia atacului. Despre invitarea la Antena1 a unui bolnav mintal care ne-a înjurat pe toţi de pe aici, perfuziile trebuie băgate direct în capul care a emanat o astfel de monstruozitate. Credeam că sînteţi bolnav închipuit, acum îmi dau seama, domnule Bendeac, că sînteţi bolnav pe bune! La cap”, a spus realizatorul emisiunii „În gura presei”.

„De câteva zile doar eu sînt în gura presei şi sînt curios ce urmează. Bendeac este băsist, Bendeac e gay… Încă mai sper că vom fi lăsaţi să ne facem profesia aşa cum e normal”, a ripostat Mihai Bendeac pe contul lui Facebook. Din păcate, emisiunea ar putea fi suspendată total.

Antena 1 a dat un comunicat prin care se dezice de „războaiele” purtate de Mihai Bendeac cu Alexandru Arşinel sau Patriarhul Daniel şi au scris că „atîta vreme cît propunerile de conţinut emise de Mihai Bendeac pentru emisiunea «iComedy» sînt conflictuale, defăimătoare, triviale, denigratoare sau aduc atingere valorilor publice, considerăm că această «atitudine artistică» încalcă flagrant obligaţiile contractuale şi editoriale asumate de acesta încă de la începutul proiectului. Antena 1 susţine continuarea proiectului «iComedy» atât timp cât conţinutul emisiunii va fi creat pentru telespectatorii postului şi nu pentru răfuieli personale ale realizatorului acesteia”, se menţionează în comunicat, publicat de paginademedia.ro.
A trecut mai bine de o lună de cînd Oreste şi Mircea Badea şi-au aruncat vorbe grele. De-atunci, situaţia între cei care au fost odinioară amici, nu s-a schimbat cu nimic. Din contră, Oreste crede că a descoperit prea târziu caracterul „fratelui” său. Prietenia de 17 ani s-a transformat de câteva săptămâni într-un mare scandal.

Scînteile acestui scandal au «sărit» după o ediţie a emisiunii «În gura presei», în care Mircea Badea a vorbit despre problema de la Roşia Montană şi cea a cînilor maidanezi. Oreste nu a fost de acord cu modul în care «fratele» lui a tratat ambele subiecte şi a refuzat să-i mai vorbească. Mai mult, acesta l-a numit pe «Ciumpalacul» din Antena trădător de ţară şi de neam. De-atunci cei doi nu şi-au mai vorbit decît prin mesaje maliţioase, postate pe net.

„Relaţiile noastre au rămas la fel ca în momentul rupturii. Nu am de ce să mă cert cu el, că nu mi-a greşit cu nimic. Am ceva legat de prestaţia lui profesională”, ne-a spus ieri Oreste, care a nu a dorit să comenteze nimic despre scandalul dintre Badea şi Bendeac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×