Care sunt cadourile de care să fugi mâncând pământul! Lista lăsată de Baba Vanga cu limbă de moarte!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
04/12/2017, 13:55
Care sunt cadourile de care să fugi mâncând pământul! Lista lăsată de Baba Vanga cu limbă de moarte!

„De unele cadouri bucură-te, de altele – apără-te!”, spunea Baba Vanga, deoarece există daruri care pot aduce necazuri în loc de fericire. Prezicătoarea nu ne spune însă ce să facem cu cadourile de…rău-augur! Cert este că nu le poţi face cadou mai departe, dar nici să le refuzi nu e tocmai bine. Asta, dacă vrei să mai ai ceva prieteni. 

Iată cadourile de care să faci cumva să te fereşti şi pe care să nu le cumperi niciodată pentru a le face cadou cuiva!

Cuţit

Cuţitul, foarfeca sau orice alt obiect ascuţit trebuie să ţi-l cumperi singur. Lucrurile cu vârf ascuţit acumulează prea multă energie negativă. Dacă cel care îţi face un cadou de acest tip insistă să-l primeşti, ar fi bine să-l cumperi de la el, măcar cu o sumă simbolică.

Baba Vanga îţi arată ce cadouri aduc ghinion sau chiar boală!

Ceas

Acest obiect contorizează timpul. Chiar dacă nu pare să fie nimic special, ceasul tinde să se oprească. Ca acest cadou să nu simbolizeze sfârşitul unei vieţi fericite, ar fi bine să-i dai donatorului câteva monede.

Portofel

Un portofel gol, simbolizează să pierzi norocul la bani. În el trebuie să fie măcar un bănuţ.

Batistă pentru nas

În culturile multor popoare, există obiceiul de a da batiste la înmormântări. Acest accesoriu este strâns legat de lacrimi şi durere.

Perle

Un astfel de cadou poate aduce necazuri, pierderi şi boli. În multe ţări, perlele simbolizează lacrimile văduvelor şi a orfanilor, informează publika.md.

Oglindă

Este un obiect prea misterios pentru a-l primi în dar cu uşurinţă. Se spune că oglinda îţi poate lua frumuseţea, tinereţea şi vitalitatea. În special, teme-te de oglinzile vechi.

Mănuşi

Această piesă vestimentară este implicată în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalităţii. De aceea, ar fi bine să faci schimb de mănuşi. (cum se spune în popor, ochi pentru ochi).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×