Avocatul Daniel Ionașcu, mărturisiri emoționante despre accident

Maria P   
în Stiri mondene
17/05/2018, 15:27
Avocatul Daniel Ionașcu, mărturisiri emoționante despre accident GALERIE FOTO

Avocatul Daniel Ionașcu, mărturisiri emoționante despre accident! În urma tragicului eveniment petrecut pe Autostrada A1, la km 32, mașina avocatului Daniel Ionașcu a fost distrusă în totalitate. Avocatul și-a văzut moartea cu ochii, dar a avut noroc. El a ajuns la spital cu multiple contuzii și a fost operat la antebraț.

La mai bine de două luni de la cumplitul incident, avocatul retrăiește acele momente. Este vizibil afectat, iar traumele accidentului n-au dispărut. Funcționalitatea brațului său nu este în parametrii normali.

”În clipa în care veneam pe autostrada în salvare mi s-a spus că nu am nicio fractură și că trebuie suturată o rana. Am plecat pe semnatura din spitalul Universitar, am ajuns la Floreasca. Cand am ajuns în cabinet, s-a schimbat la față. Nu am înteles. S-a uitat la rană și a spus: E urat. Am iesit din sala de operație. Constat acum că mana nu este recuperată în proporție de 100%”, a povestit Daniel Ionașcu, la Antena Stars.

”Atunci când mi s-a pus atela gipsată, mi-a spus marele profesor: trebuie să vă spun cu mare durere în suflet că primul film nu a sesizat rana, care era îmbibată de vopsea de maşină şi cioburi. Puteam ajunge la o frumoasă septicemie, care putea duce la a nu mai putea mişca mâna sau chiar să fie amputată”, a mai adaugat avocatul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×