Avocata care i-ar fi dăruit un fiu lui Giovani Becali: „M-a pus să fac avort cînd eram însărcinată în şapte luni”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
05/09/2013, 11:56
Avocata care i-ar fi dăruit un fiu lui Giovani Becali: „M-a pus să fac avort cînd eram însărcinată în şapte luni”

S-a iubit cu Giovani Becali, iar din relaţia lor ar fi rezultat un băiat, pe care milionarul refuză să-l recunoască. Aceasta este povestea Aidei Giurumescu, femeia care se luptă în instanţă pentru a dovedi că are un copil cu impresarul.  Ani de zile, Aida Giurumescu (41 de ani) a preferat să păstreze tăcerea despre relaţia pe care a avut-o cu Giovani Becali (61 de ani). Şi-a dorit să-şi protejeze fiul, aşa cum a făcut-o încă înainte de a-l aduce pe lume. Avocata îşi aminteşte perfect de ziua în care, spune ea, Giovani Becali i-a cerut să facă întrerupere de sarcină. În acea zi, viaţa ei a luat o întorsătură pe care nu şi-ar fi dorit-o vreodată.

Giovani Becali nu a recunoscut că are un fiu cu Aida. În plus, milionarul a refuzat să facă testul de paternitate

„Când eram însărcinată în luna a şaptea, Giovani mi-a propus să fac avort. Când mi-a spus chestia asta groaznică, i-am explicat că este vorba de pruncucidere. Atunci am hotărât să plec din ţară, iar prima destinaţie civilizată la care m-am gândit, unde nu puteam fi atacată, a fost Austria. Acolo îl aveam şi pe actualul soţ al surorii mele”, ne-a povestit Aida Giurumescu.

Pentru că nu dispunea de suficiente resurse financiare pentru a lua totul de la zero într-o altă ţară, mai ales una scumpă cum era Austria, Aida Giurumescu şi-a vândut locuinţa ca să facă rost de bani. „Am vândut un apartament de patru camere pe care-l aveam pe Calea Victoriei. Pe Bernhard l-am născut la Viena”, a mai mărturisit avocata. „Nu vrea să-l vadă pentru că s-ar lega de el. Copilul este copia lui fidelă, nu ar putea să-l privească. Cel mic mă mai întreabă de ce pe el nu îl cheamă Becali, ci Giurumescu”, a mai spus avocata, care locuieşte şi acum în Austria.

La câţiva ani după ce l-a născut pe Bernhard, Aida Giurumescu i-a deschis lui Giovani Becali proces de paternitate în Austria. Instanţa austriacă i-a dat câştig de cauză, iar în 2006 a început un lung şir de procese în România. Conform procedurii standard, ea a cerut instanţei din ţara natală recunoaşterea hotărârilor definitive şi irevocabile date de judecătorii din Austria. În iulie, aceasta a solicitat executarea silită a lui Becali pentru a-şi recupera suma de 85.000 de euro, pensia alimentară retroactivă pentru micul Bernhard, stabilită de magistraţii austrieci.

Vica s-a judecat doi ani cu Piţi

După ce a fost obligat să facă testul ADN, s-a demonstrat că antrenorul este tatăl lui Edan. Judecătorii au decis şi ca Piţurcă să plătească 12.000 de lei lunar şi în jur de 50.000 de euro retroactiv, din momentul în care Vica Blochina a deschis procesul de stabilire a paternităţii.

SURSA: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×