Avion prăbușit în Canada! Nu există supraviețuitori în urma tragediei aviatice

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 08:28
Avion prăbușit în Canada! Nu există supraviețuitori în urma tragediei aviatice GALERIE FOTO
Toate persoanele aflate la bordul avionului și-au pierdut viața. Sursa foto - facebook

Un avion s-a prăbușit în Canada, conform unui anunț făcut de Biroul naţional pentru securitatea transporturilor. Aceștia au trimis de urgență anchetatori la fața locului, dar nimeni nu a mai putut face nimic. Echipajele de intervenție au constatat decesul a 7 persoane care se aflau la bordul aeronavei. Mai exact, un monomotor de tip Piper PA-32 transportând un pilot şi şase pasageri, decolat de pe un mic aeroport de la periferia oraşului Toronto, s-a prăbuşit în jurul orelor 17.00.

Avion prăbușit în Canada!

Totul s-a petrecut într-o zonă împădurită la doar câţiva kilometri de destinaţie. În mod normal, dacă toate mergeau perfect, avionul trebuia să ajungă pe aeroportul din Kingston, în provincia Ontario (centru). Acestea sunt primele informații pe care le-au aflat agenții de poliție despre traseul pe care îl avea aeronava. „Anchetatori noştri sunt la locul accidentului pentru a documenta ce au găsit, a face fotografii epavei, a observa starea motorului şi starea generală a aparatului”, a declarat un purtător de cuvânt al BST, Alexandre Fournier.

Trebuie specificat că avionul era înmatriculat în Statele Unite. Cu toate acestea, deocamdată, autoritățile nu au putut preciza dacă era un zbor privat sau comercial. Mai mult de atât, nicio informaţie despre identitatea pasagerilor nu a fost comunicată. „Vom încerca să recuperăm înregistratoarele de la bord pentru a vedea ce putem avea ca informaţii, ca date de zbor”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Nu există supraviețuitori în urma tragediei aviatice

Acesta a ținut să transmită tuturor că este „prea devreme” pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului. Un singur detaliu a fost dat publicității și acesta a venit de la Aviation Accidents/ This Day in History. Reprezentanții au transmis că la bord s-ar fi aflat și doi copii care și-au pierdut viața în urma prăbușirii. În cursul anchetei, care poate dura mai multe luni, vor fi audiaţi mai mulţi martori.

Printre cei care vor fi chemați să dea cu subsemnatul se vor afla și controlorii de zbor. Condiţiile meteorologice, precum şi datele radar vor fi studiate pentru elaborarea raportului final, au mai spus ce de la Biroul naţional pentru securitatea transporturilor

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×