VIDEO. Avion de vânătoare F 18 prăbuşit în Spania! Pilotul a murit pe loc! Este al doilea accident în doar o săptămână

Filon Stan   
în Galerie foto
17/10/2017, 17:34
VIDEO. Avion de vânătoare F 18 prăbuşit în Spania! Pilotul a murit pe loc! Este al doilea accident în doar o săptămână GALERIE FOTO

Un avion de vânătoare de tip F-18 Hornet s-a prăbuşit astăzi în Spania, la o bază aeriană din apropiere de Madrid! Pilotul aparatului de zbor a murit în urma incidentului, după cum a anunţat Ministerul spaniol al Apărării, relatează The Associated Press. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Aeronava s-a prăbuşit la decolare de pe baza aeriană Torrejon de Ardoz, lângă Madrid, a precizat sub protecţia anonimatului un purtător de cuvânt al ministerului. Nicio altă persoană nu se mai afla în avion, a adăugat el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Avionul de vânătoare prăbuşit este al doilea în doar o săptămână

Ministerul Apărării din Spania a anunţat că nu cunoaşte cauza incidentului, care a avut loc imediat după ora locală 11:00 (12:00, ora României), dar a făcut publică o poză cu locotenentul Fernando Perez Serrano, care şi-a pierdut viaţa.

Televiziunile au transmis imagini cu o coloană importantă de fum care ridica din zona bazei. Acesta este al doilea incident sângeros cu care se confruntă aviaţia spaniolă în mai puţin de o săptămână. Pilotul unui avion de vânătoare de tip Eurofighter a murit joi în timp ce efectua manevre să aterizeze la o bază aeriană în sud-estul Spaniei după ce a participat la parada militară de Ziua Naţională a Spaniei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×