Avertizările de vreme severă au intrat în vigoare! Care zone sunt afectate

Marian Popovici   
în Hotnews
30/10/2017, 00:02
Avertizările de vreme severă au intrat în vigoare! Care zone sunt afectate

Avertizările meteorologice de vreme severă au intrat în vigoare duminică dimineaţă şi vor fi valabile până luni noapte, interval în care va fi vânt puternic, vremea fiind rece în toată ţara. 

Duminică, la ora 10.00, a intrat în vigoare o avertizare cod galben care va fi valabilă până luni, la ora 23:00, afectată fiind toată ţara. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marţi, norii se mai împrăştie 

În acest interval, vântul va creşte în intensitate şi va avea viteze la rafală de până la 85 de kilometri pe oră, iar vremea se va răci în toată ţara. În regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării vor fi ploi pe arii extinse.

În acelaşi interval, intră în vigoare şi  averizarea de cod portocaliu pentru toate zonele montane, unde va ninge viscolit şi se va depune un strat consistent de zăpadă. Marţi, norii se mai împrăştie, vântul scade în intensitate, dar rămânem cu vremea rece dimineaţa şi noaptea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×