Avertisment ISU București-Ilfov după cutremur! „Pot urma replici!” Primele informații despre pagubele din România

în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 03:32
Avertisment ISU București-Ilfov după cutremur! „Pot urma replici!” Primele informații despre pagubele din România
Avertisment ISU București Ilfov după cutremur. Șanse să urmeze replici

Cutremurul produs pe 28.10.2018, la orele 03:38 a fost resimțit puternic și în București. Avertisment ISU după cutremur: șanse să urmeze replici!

Conform primelor informații, nu au fost înregistrate pagube materiale, dar autospecialele de pompieri se află acum în căutări.

Avertisment ISU București-Ilfov după cutremur! Replicile îi țin pe români în panică!

ISU București Ilfov a făcut un apel la calm în rândul cetățenilor. Cu toate acestea, specialiștii avertizează în privința posibilelor replici!

„Atenție. În urmă cu puțin timp s-a produs un cutremur.

Păstrați-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului.

În acest moment efectuăm recunoașteri în teren pentru a identifica posibile pagube. Nu sunt inregistrate apeluri prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

Update
Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:
In ziua de 28/10/2018 la ora 03:38:06(ora Romaniei) s-a produs in Zona seismica Vrancea, judetul Covasna un cutremur cu magnitudinea 5.7 pe scara Richter, la adancimea de 200km„.

Nu sunt apeluri pe numărul de urgență 112. Conform procedurii, autospecialele de pompieri din fiecare subunitate ISU B-IF efectueaza recunoaștere în teren. Nu sunt înregistrate pagube până în acest moment

Reamintim că azi dimineață a avut loc un cutremur resimțit extrem de puternic și în București, mai ales la nivelul etajelor superioare ale clădirilor!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×