Averea de 100 de milioane de dolari a lui Elvis Presley, tocată de fiica sa!

Filon Stan   
în Galerie foto
24/02/2018, 17:27
Averea de 100 de milioane de dolari a lui Elvis Presley, tocată de fiica sa! GALERIE FOTO

S-a ales praful de averea regelelui regele rock’n’roll! Averea de 100 de milioane de dolari pe care fiica lui Elvis Presley a moştenit-o de la tatăl său s-a evaporat. Fiica risipitoare spune că mai are doar 14 mii de dolari în conturi. Lisa Marie Presley a moştenit cele 100 de milioane de dolari în 1993, când a împlinit 25 de ani. Acum, după alţi 25 de ani, fiica lui Elvis spune într-o declaraţie de proces că a ajuns la fundul sacului. Adică ar mai fi rămas doar 14.000 de dolari. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Presley îl învinuieşte pe fostul ei manager, Barry Siegel, de gestionarea proastă a finanţelor sale şi l-a dat în judecată pentru „nesăbuinţă şi neglijenţă managerială” cu privire la moştenirea ei. În replică, Siegel susţine că fiica lui Elvis Presley ar fi de vină şi a dat-o la rândul său în judecată, acuzând-o că a cheltuit fără rost averea tatălui. Fostul manager vrea şi daune de 800.000 de dolari.

Averea lui Elvis Presley, facuta praf de singura lui fiica

La moartea lui Elvis Presley, în 1977, legendarul cântăreţ american avea o avere de câteva milioane de dolari. Însă brandul său, în care e inclus şi Parcul Graceland, a crescut la o valoare de 100 de milioane de dolari. Lisa Marie a primit banii la vârsta de 25 de ani.

Siegel a vândut 85% din partea ei deţinută la compania Elvis Presley Enterprises în 2005, o afacere despre care spune că „a diminuat datoriile Lisei cu 20 de milioane de dolari”. Presley îl acuză că a pierdut milioane de dolari pentru investiţia în Core Entertainment, compania din spatele show-ului American Idol, care a falimentat în 2016.

Lisa Marie Presley, care a înregistrat şi ea trei albume, se află deja proces de divorţ cu cel de-al patrulea soţ, Michael Lockwood. Ea pretinde şi acestuia 16 milioane de dolari. Fiica lui Elvis Presley a fost căsătorită şi cu Michael Jackson, de care a divorţat însă în 1996.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×