Avem un nou ministru al Comunicaţiilor: Delia Popescu a depus jurămîntul la Cotroceni

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/08/2016, 19:36
Avem un nou ministru al Comunicaţiilor: Delia Popescu a depus jurămîntul la Cotroceni

Delia Popescu a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Comunicatiilor.

Ceremonia a avut loc in prezenta premierului Dacian Ciolos si a presedintelui Klaus Iohannis, care nu a sustinut, insa, niciun discurs cu aceasta ocazie.

Dacian Ciolos a propus-o oficial, marti, pe Delia Popescu sa preia sefia Ministerului Comunicatiilor, iar Iohannis a acceptat in scurt timp nominalizarea.

Popescu, pana astazi presedinte al Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei, a activat inca din 2003 in domeniul e-guvernarii, ocupandu-se de sistemele informatice destinate serviciilor publice electronice, potrivit unui comunicat al Executivului remis marti Ziare.com.

Aceasta il va inlocui pe Dragos Tudorache, seful cancelariei prim-ministrului, care a asigurat conducerea interimara la Ministerul Comunicatiilor timp de o luna, dupa ce Marius Bostan a fost revocat din functie.

Fostul ministru al Comunicatiilor Marius Bostan a fost demis de catre premierul Dacian Ciolos pe 5 iulie, alaturi de alti trei sefi de portofolii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×