Fostul model playboy, Ava Karabatic, vrea să devină noul președinte al Croației! Program electoral îndrăzneț: intrarea în Spațiul Schengen, legalizarea marijuanei și a prostituției

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 13:44
Fostul model playboy, Ava Karabatic, vrea să devină noul președinte al Croației! Program electoral îndrăzneț: intrarea în Spațiul Schengen, legalizarea marijuanei și a prostituției GALERIE FOTO
Fostul model Playboy Ava Karabatic vrea să candideze pentru președinția Croației *foto: instagram

Președintele Croației, Kolinda Grabar Kitarovic, a fost una dintre cele mai impresionante prezențe ale Campionatului Mondial de fotbal din Rusia din 2018, atunci când naționala ex-iugoslavă a disputat finala, pierdută în compania Franței. Kitarovic a fost atunci apreciată pentru felul în care arată, în ciuda faptului că a împlinit 50 de ani. Cu toate acestea, Kolinda s-ar putea să aibă o contracandidată pe măsură la următoarele alegeri prezidențiale. Asta după ce fotomodelul Ava Karabatic, fost model Playboy, a anunțat că vrea să ajungă președintele Croației!

Program electoral îndrăzneț pentru Ava Karabatic, fostul model Playboy care vrea să ajungă președintele Croației

Ava Karabatic are 31 de ani, este un fost model Playboy, un star de reality-show și artistă și și-a anunțat intenția de a participa la alegerile pentru prezidențiale care vor avea loc anul viitor. Karabatic a făcut anunțul oficial pe contul său de instagram, dar și pe blogul personal, acolo unde a anunțat o platformă destul de îndrăzneață, adresată în special tinerilor.

Printre cele mai importante măsuri pe care dorește să le ia se numără accesul în spațiul Schengen, reducerea importului și creșterea exporturilor, legalizarea marijuanei și a prostituției, pentru a crește veniturile din taxe și a ține lucrătoare sexuale în siguranță.

*foto: instagram
Fostul model Playboy Ava Karabatic vrea să candideze pentru președinția Croației
Fostul model Playboy Ava Karabatic vrea să candideze pentru președinția Croației

Avortul, unul dintre subiectele cele mai sensibile din programul Avei Karabatic

Chiar dacă fostul model Playboy pare să aibă o platformă de stânga, din punct de vedere ideologic, unul dintre subiectele cele mai sensibile de pe ancheta ei este scoaterea din legalitate a avortului, după șase săptămâni de la concepere. „Pentru mine, avortul după șase săptămâni este o crimă, mai ales morală Sigur, legea nu va fi aplicată în cazul violurilor și a incestului”, a spus Ava. Cu toate acestea, modelul Playboy se arată permisivă în ceea ce privește marijuana, despre care spune că are „proprietăți de vindecare”.

Ava a explicat și de ce își dorește să ajungă președinte: „Politica este a doua mea dragoste. Nu pot să nu văd tot ce se întâmplă rău în țara mea. Tinerii pleacă, rata natalității scade…” „Eu sunt alegerea perfectă pentru funcția de președinte”, este sigură femeia în vârstă de 31 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×