Autorul celebrului cântec „I Love Rock and Roll” a murit din cauza infecției cu coronavirus

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/03/2020, 12:27
Autorul celebrului cântec „I Love Rock and Roll” a murit din cauza infecției cu coronavirus
Alan Merrill și fiica sa, Laura/ Foto: Facebook - Laura Merrill

Alan Merrill, compozitorul melodiei celebre „I Love Rock and Roll”, a murit murit, duminică, la New York, din cauza infecției cu COVID-19, transmite Digi24 care citează Yahoo News.

Alan Merrill avea 69 de ani

Decesul a fost anunțat de către fiica sa, Laura Merrill, într-o postare pe Facebook. „Coronavirusul l-a luat pe tatăl meu în această dimineață”, a scris fiica artistului.

Muzicianul s-a născut în urmă cu 69 de ani la New York,  oraș în care și-a început cariera muzicală. Piesa  „I Love Rock and Roll” a compus-o în 1975 și a înregistrat-o cu formația din care făcea parte, Arrows.

Melodia a devenit  un hit abia șase ani mai târziu, în interpretarea cântăreței Joan Jett.

Şi acum îmi amintesc momentul în care i-am auzit pe Arrows la televizor, în Londra, şi când m-am simţit spulberată de piesa care îmi suna a hit. Cu adâncă recunoştinţă şi tristeţe, îi urez drum bun pe lumea cealaltă„, a scris Joan Jett pe Twitter.

New York este unul dintre focarele majore ale epidemiei de coronavirus din Statele Unite. Până acum peste 2.500 de americani și-au pierdut viața din cauza COVID-19,  iar numărul celor infectați a trecut de 143.000.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×