Accident rutier dezastruos! 27 de oameni au murit şi alţi 50 au fost răniţi!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
09/11/2017, 12:46
Accident rutier dezastruos! 27 de oameni au murit şi alţi 50 au fost răniţi!

Accident devastator în Pakistan! Cel puţin 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte circa 50 au fost rănite după ce un autobuz care transporta pelerini la un eveniment religios s-a prăbuşit într-un defileu în Pakistan, relatează agenţia dpa.

Accidentul a avut loc miercuri seara în districtul Chakwal, în apropiere de capitala ţării, Islamabad, a afirmat şeful poliţiei locale Mohamed Afzal. În opina sa, la originea tragediei s-ar afla smogul dens care a redus vizibilitatea pe şoselele din Pakistan. Un oficial al serviciilor de salvare, Khurram Manzoor, a precizat că răniţii au fost internaţi în spitalele din apropierea oraşului Rawalpindi.

Autocar prăbuşit într-o râpă din Pakistan! 5000 de pakistanezi mor anual în urma accidentelor rutiere

Potrivit statisticilor guvernamentale, şoselele proaste, vehiculele întreţinute necorespunzător şi reglementările sub standarde privind siguranţa traficului sunt la originea a peste 5.000 de morţi în Pakistan în fiecare an.

În iunie 2017 a avut loc cel mai sângeros accident din istoria Pakistanului. O cisternă plină cu petrol s-a răsturnat în estul ţării, iar sute de oameni s-au adunat în jurul ei pentru a aduna carburant, când a avut loc nenorocire. Maşina răsturnată a explodat iar 200 de persoane au fost ucise pe loc! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×