Accident rutier dezastruos! 27 de oameni au murit şi alţi 50 au fost răniţi!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
09/11/2017, 12:46
Accident rutier dezastruos! 27 de oameni au murit şi alţi 50 au fost răniţi!

Accident devastator în Pakistan! Cel puţin 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte circa 50 au fost rănite după ce un autobuz care transporta pelerini la un eveniment religios s-a prăbuşit într-un defileu în Pakistan, relatează agenţia dpa.

Accidentul a avut loc miercuri seara în districtul Chakwal, în apropiere de capitala ţării, Islamabad, a afirmat şeful poliţiei locale Mohamed Afzal. În opina sa, la originea tragediei s-ar afla smogul dens care a redus vizibilitatea pe şoselele din Pakistan. Un oficial al serviciilor de salvare, Khurram Manzoor, a precizat că răniţii au fost internaţi în spitalele din apropierea oraşului Rawalpindi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Autocar prăbuşit într-o râpă din Pakistan! 5000 de pakistanezi mor anual în urma accidentelor rutiere

Potrivit statisticilor guvernamentale, şoselele proaste, vehiculele întreţinute necorespunzător şi reglementările sub standarde privind siguranţa traficului sunt la originea a peste 5.000 de morţi în Pakistan în fiecare an.

În iunie 2017 a avut loc cel mai sângeros accident din istoria Pakistanului. O cisternă plină cu petrol s-a răsturnat în estul ţării, iar sute de oameni s-au adunat în jurul ei pentru a aduna carburant, când a avut loc nenorocire. Maşina răsturnată a explodat iar 200 de persoane au fost ucise pe loc! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×